19 Şubat 2014 Çarşamba

Çorbamda Sinek Var Oyunu


Çorbamda sinek var oyunu tamda 4 yaş ve üstü için. Eğlenceli ve komik. Özellikle misafir çocukları da geldiğinde oynamaya bayılıyorlar üstelik üst yaş grubu da dahil. Yani 4 yaş ile 14 yaş aynı anda oynayabiliyor.



Ortadaki usta da komik değil mi. Bizimki sevdi. Babamızın sınavı bir bitsin ailecek oynayacağımız oyunlar listesinde. Birde monopoli çılgın bankamatik aldık. 28 şubattan sonra oyunlar bizi bekler.
Kartlar ve böcekler var. Oyuncuların kaseleri var. Ortada aşçı dönüyor. Oynaması da basit. Yalnız 2 yaş altı ve civarı çocuklarda dikkat. Küçük parça ihtiva ediyor O nedenle oğliş uyuyunca oynanacak. Mutlu kalın...

5 yorum:

  1. çok eglenceli bir oyuna benziyor bayildim... bu arada Nehir'in cok sevdigi bi sarki var, sarkinin biyerinde sutumde sinek var, simdi ne yapacagim gibi bisey geciyor; bu sarkiyi da bulursaniz izleyin youtube'dan. skip to my lou sanirim sarkinin tam adi ;-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O şarkıyı hiç duymamıştım Fezacığım. Hemen baktım : )

      Sil
  2. Bu ara kutu oyunları bizimde favorimiz çok hoşuma gitti bu yazı ve fikir,biraz daha büyüyünce listemize ekleyebiliriz;)Sağol canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kutu oyunları ile ilgili son yayının çok güzel Duygucuğum

      Sil
  3. güzel bir oyun :) merak ettim doğrusu :)

    YanıtlaSil