6 Mart 2014 Perşembe

Kid K'nex Lego Oyuncağı

Bu kızımın legosu. Oğlişin bir oyuncağını anlatınca kızım benimki demeden yazayım dedim. Arada siteyi kontrol ediyor kızım : )). Legolara iki kardeş de bayılıyor. İki kardeş oyunlarına en iyi oyuncak bence legolar. Kid k'nex çok eğlenceli bir lego. O kadar çok kombinasyonu var ki.


Kutusu da güzel saklamak için aşağıdaki gibi aslan şeklinde kutusu var. Bizim ki 36 parça. Daha kalabalık bir  set alsak iyi olacak gibi görünüyor.

 Yanında kitapçığı var hangi şekilleri yapabileceğiniz ile ilgili. Bir kısmını kızım yapabiliyor, bir kısmında benden destek alıyor. Oğliş bile katalogdan resim seçip gösteriyor .

 Bir yerlerde görürseniz almaktan çekinmeyin bence . Özellikle 24 ay ve üstü için çok uygun.Yaratıcılığı destekleecek nitelikte. Mutlu kalın...

11 yorum:

  1. Lego denince akan sular duruyor bizim evde:-) İlk böyle bir set almıştık, sonradan küçük boylarına terfi ettik. Hâlâ keyifle oynuyor bnizimkiler:-)

    YanıtlaSil
  2. Ben de bir heves küçük bir lego seti aldım, ama hala birbirine geçiremiyor parçaları ve üst üste koyduğunda durmadığı için hiç oynamıyor . Legolar için beklemedeyiz hala...

    YanıtlaSil
  3. bu legodan haberim yoktu sayende öğrendim yine canım ;)

    YanıtlaSil
  4. Cok guzel gorunuyor acaba nerde bulabiliriz

    YanıtlaSil
  5. Legolarla oynmayı bizde çok seviyoruz:)

    YanıtlaSil