1 Haziran 2014 Pazar

Adana da Hürriyet Bumerang Blogger Toplantısı




 Adana da Hürriyet Bumerang Blogger toplantısı yapıldı. Nasıl güzel bir etkinlikti anlatamam. Pek çok Adanalı blogger arkadaşla tanıştım.   Bol bol fotoğraf çekildi, bumerang temsilcileri çok iyi çok iyi bir organizasyon yapmışlar. Maki cafeye ilk kez gittim ve çok ferah bir yer olduğunu, harika içeceklerin yapıldığını, özellikle limonatasının enfes olduğunu gördüm. Sahibi ve çalışanları  çok ilgililer.


Fotoğraftaki blogger arkadaşımı kim bilecek bakalım? Çook şeker bir kız. Kozmetik bloggeri. Bu kadar ipucu yeter. Ayrıca bir dilim limon blogunun sahibi sevgili mervelille tanıştım.O kadar şeker o kadar tatlı ki anlatamam.(fotoğraflarından daha güzel ). Didem ve burak geziyor blogunun sahibi, çok sevdiğim eczacı arkadaşım Didem le sohbet ettik. Batıkenti, Beyazı, dragons yarışlarını konuştuk. Bilmiş anne çok şekerdi iyi ki tanıdım. Cingifilli sıcak fıkır rıkır bir in san. Bloggerlıkta büyük deneyimi var. Ondan çok şey öğreneceğimi hissediyorum.

Funda Ceyhan tarz bloggeri, seçilzm o kadar sıcak bakan gözlerle etrafa bakıyor ki.. vural hoca ile teknoloji konuştuk. Haber siteleri ile sohbetimiz bakın bunu konuşuyoruz ama yayın yapmak yok şeklinde esprilerle geçti.Aslının dünyası hoş sohbetli, böğürtlenlim neşeli, enerji dolu kıpır kıpır. Bilişim bilgiyi sakinliği ile tanıdım.Toplantıyı sevgili mutlu anne ve babalar blogu sahibesi sevgili Nuran dan duydum. Keşke o da katılabilseydi.

                                  

Bumerang temsilcileri bizden biriydi. E-günlük yazarı Hilal hanım ve sevgili Demir'in babası Ahmet bey oradaydı. Bizden biri ve bizim gibi. Çok içten, sohbetler hem bilgi verici hem de samimi. 
Bumeranga ve bumerang ekibine teşekkürler.
Kimlerle tanıştım: Srgz blog, siyasetadanabilmişanne, böğürtlenlim, bir dilim limon, misspoine, büyükadana, aslının dünyası, cingifilli, seçilizm, fundaceyhanla, b...k böcekleri, haberbüyük, bilisimbilgi, didem ve burak geziyor,pembe dünyammm, bumerang temsicileri ve daha sonra ekleyeceğim diğer bloglar...Hepinize teşekkür ediyorum. Böyle toplantılar blog yazarlığı hakkında çok fazla bilgi edinilen ve tüyoların alınabildiği alanlar. Mutlu kalın...

21 yorum:

  1. Canım seninle tanıştığıma çoooook mutlu oldum :) Umarım en kısa zaman da yeniden görüşme fırsatımız olur öpüyorum çok! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende şeker.... çok mutlu oldum en kısa zamanda inşallah...

      Sil
  2. Süper olmuş Nihalcim..bende böyle bir organizasyonda bulunmayı çok isterim:) bir gün...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. baharcığım inşallah bir organizasyonda bir araya geliriz. Ben de sizin ilde bir şey yakalarsam hemen mesaj atacağım

      Sil
    2. İnşallah..biz artık bu yıl gidiyoruz ya İstanbul ya Ankara..kısmet..Bir araya gelme şansımız yüksek.Gerçi her yıl Mersine de geliyoruz mutlaka görüşmeyi istediklerimdensin :))

      Sil
  3. Çook teşekkür ederim bu guzel sozler için bend tanıstıgıma cok memnun oldum :)

    YanıtlaSil
  4. harika bir yazı gidemediğime şimdi daha çok hayıflandım nihalcim

    YanıtlaSil
  5. Harika bir organizasyon olmuş canım.sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler şuleciğim Türkiye ye dönünce inşallah bir organizasyonda bir araya geliriz. Bu gün pakmaya var dı keşke şule de olsa diye içimden geçti canım

      Sil
  6. ne güzel bir etkinlik olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler baharcığım seninle de bir gün bir araya geleceğiz biliyorum :))

      Sil
  7. Ne keyifli bir gün olmuştur:-)

    YanıtlaSil
  8. Böyle etkinliklere çok özeniyorum.. Ne güzel vakit geçirmişsiniz..
    mutlu haftalar..

    YanıtlaSil
  9. Ne güzel yazmışsın.. :) Takibe aldım..Güzel geceydi gerçekten..Herkesle ayrı ayrı konuşmak için neler vermezdim..Yine de o havayı solumak bile çok güzeldi..Tekrar görüşmek dileği ile :)

    YanıtlaSil
  10. Güzel bir etkinlik olmuş. Yazdıklarınız sayesinde bizler de öğrenmiş ve bir yerde aranızdaymışız gibi olduk. Elinize sağlık. Bumerang ekibinin İstanbul dışına çıkması zamanı gelmişti. İstanbul'lu bloggerlar olarak bizler zaman zaman katıldığımız bu etkinliklerin sizler tarafından da yaşanmasını gönülden arzu ediyorduk. (en azından ben bu düşüncedeydim.) Hilal ve Ahmet çok profesyonelce bizler için unutulmayacak güzel ve faydalı etkinlikler düzenliyorlar. En güzeli de netten tanıdığımız veya tanımadığımız blog yazarları ile yüzyüze tanışma imkanı bulabiliyoruz. Bumerang ve ekibine teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende tanıştığımıza çok mutlu oldum. Harika bir etkinlikti. Ellerine sağlık hem mix mondreal etkinliği, hem de bumarerang etkinliği harikaydı

      Sil