1 Kasım 2013 Cuma

Perşembe Günü Kızımla Yapılacak Etkinlikler-1d


Öğretmen bir günlük rapor aldı, okul tatil oldu. : )

10 yorum:

  1. Kaç yaşında anaokuluna başlattınız kızınızı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kızımı hala ana okuluna başlatmadım. 4 yaşını bekliyorum. Yada ne bekliyorum bilmiyorum. Evdeyim onunla ve oğlumla vakit geçirmeyi çok seviyorum. Bir başlatma deneyimimiz oldu sonra kızımla tekrar evdeyiz. Başlatacağım ama. Bende okul öncesi öğretmeni (ama stajlar haricinde hiç öğretmenlik yapmamış) olduğum için ona güveniyorum galiba. Ama şunu gördüm terzi kendi söküğünü dikemiyor. Yeteri kadar ilgilenemiyorum çocuklarımla.Üff siz ne sordunuz ben ne anlatıyorum. : ))

      Sil
    2. anladım :)
      malesef terzi kendi söküğünü dikemiyor ama 4 yaş ideal bence... Ben şöyle de düşünüyorum bir yandan: Sare çok hareketli, dışa dönük, insanlarla iletişim halinde olmayı çok seven bir bebek... Belki 2 yaşını doldurduğunda haftada bir kaç gün bir kaç saatliğine oyun grubuna dahil edebilirim belki... Denemeyi düşünüyorum en azından.
      Siz de yeteri kadar ilgilenemediğinizi düşünüyorsanız ben yapayım acaba :( Ahh şu süt izni, esnek çalışma.. vs bişeyler getirseler en kısa zamanda...

      Sil
    3. Süt izni keşke artsa. Bence çocuk 2 yaşına gelene kadar anneye süt izni verilmeli. Oyun grubu çok iyi olur bence de. Kızızmı oyun grubuna bende götürdüm. Sü sıralar götüremiyorum. Ama en kısa sürede tekrarlayacağım canım o arada bence siz. çok iyi bir annesiniz

      Sil
    4. 2 yaşa kadar süt iznine, okul çağına gelinceye kadar esnek çalışma sistemine evet !! :) Bu bir ödül değil, verilmesi gereken bir haktır ayrıca... Umarım bizim çektiklerimizi çocuklarımız çekmezler... Eskileri düşündükçe yine de kendimi şanslı görüyorum tabii ki.
      Bu arada teşekkür ederim :)

      Sil
    5. bence de ödül değil zorunluluk. Benim bebiş 21 aylık ve gerçekten süt kuzusu. Onların yanından ayrılmamak lazım

      Sil
  2. Neler yaptınız bakalım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla pek birşey yapamadık,: )) biraz oğlumla ve kızımla çay patisi, biraz kukla, biraz da prlluş oyuncakları çıkardık, onları konuşturduk, Allah herkese sağlık sıhhat versin, her şey sağlıkla kolay. Basit bir gripte bile nasıl tekliyor insan. Bakıcıları bir tek bu hastalık zamanı arıyorum. Birileri çocukla oynasa ve bende dinlensem ve bir an önce iyileşsem diyorum.

      Sil
  3. çok geçmiş olsun :( öğrenciler boş derse sevinir ama sizin kuzucuklar üzülmüştür eminim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok tesekkürler duygucuğum. Kızım dün geldi ve bana anne etkinlik yapmak istiyorum artık dedi.

      Sil