8 Kasım 2013 Cuma

Çocuklara Kürdan Kebabı


 Bizim ufaklıklar kebabı seviyor. Elektrikli ızgarada şiş kebap yapınca yiyorlar. Oğliş de ciğeri seviyor. Çiğnemesi rahat geliyor galiba. Çöp şişi önlerine koymak biraz tehlikeli olabilir diye  kürdan kebabı yapıyorum. Hem görüntüsü çok şık, hem yemesi çok rahat.



 Dikkat edilecek şeylerden biri kürdanı kullanmadan önce yağlamak. Yoksa kebap yapışıyor. Tehlikeli olabilir kürdanı batırırken, ellerine falan gelebilir diye bunu kızımla hazırlamadım. Ama yapılışını anlatıyorum dahil edemediğim yemeklerde. Tuzunu falan attırıyorum. Böylece yemeğe dahil oluyor. Mutlu kalın...


6 yorum:

  1. harika görünüyor... Miniklerin elleri değince daha da lezzetli olmuştur eminim :)

    YanıtlaSil
  2. harika görünüyorlar afiyet bal olsun ;)

    YanıtlaSil
  3. Minik minik nasıl sapladınız onları... Sabır en büyük meziyet annelikte sanırım. Ellerinize sağlık ,afiyet olsun .

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım: Sawako Kuronuma