31 Temmuz 2014 Perşembe

Vanilya Club Keşif Kutusu




Ağustos vanilya kutuları postalanıyor ben daha yeni temmuzu paylaşıyorum. Vanilya kutusunu sevgili acemidenin blogunda ilk kez gördüm. Çok hoşuma gitti ve hemen bir tane bir aylık kutu da ben istedim Kutu fiyatı 35 TL kargo dahil. Bakalım vanilya club keşif kutusunun içinde neler var?


Botanics tekli farlar 3 tane geldi. Fiyatına baktığımda tanesi 12 Tl civarı. Zaten yalnızca üçü 36 TL yapıyor.Doğal kozmetik grubundan.Daha önce bu markayı hiç denememiştim. Farların rengi güzel. Bir aylık yorumum fena değil ürün.



Nashi nemlendirici ve şekillendirici argan yağı siprey: 40 ml fiyatı 29 lira. Kokusu güzel. Ürürnde güzel
Oda kokusu: Zaten çok severek kullandığım bir ürün. özellikle banyo ve tuvalette kullanmayı tercih ediyorum. 15 tl satış fiyatı var.


Polis bayan parfümü. Normal boy 110 tl. Bu boy. 10 tl. Çok şeker bir kutusu var. Ben bu parfümü kullandım. Günlük kullanılabilecek bir parfüm.


Voel El kremi: Argan yağlı deneme boyu. Fena değil. Kış içinde kullanılabilir. El kremi: Argan yağlı deneme boyu. Fena değil. Kış için de kullanılabilir.


ofra uzun süre kalıcı renkli dudak parlatıcısı: Normal fiyatı 42 lira. İndirimdeki en uygun fiyatı 19 lira. Gerçekten kalıcı ama biraz dudaklarımı kuruttu. Mutlaka parlatıcı sürmek gerekti. Lancome Rouge in Love  yada Dior Rouge  ile karşılaştırınca bu ruj bayağı dudağı kurutuyor diyebilirim.


La Casta Los Aromas oda kokusu. Ben bu ürüne zateb bayılırım. Piyasa fiyatı 15 tl civarı. Orjinal boy geldi. Kullandım bitti bile.


Nashi argan yağı 5 ml deneme boyu. Nihayet şu ünlü argan yağını kullandım. Güzel bir ürün 30 ml 36 lira olan bir ürün.
Neyse Temmuz ayı Vanilya Club Keşif Kutusu bu kadar Eğer ağustos alırsam paylaşırım. Mutlu kalın...








17 yorum:

  1. Bu vanilya kutularini bende merak ediorum belki bir gun denerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim ilk almam. dediğim gibi sevgili acemidenin paylaşımına bakıp aldım. Harika bir kutuymuş.

      Sil
  2. yine senden yeni birşey öğrendim canım bende nashi argan yağı ürünlerini saçım için kullanıyorum ve onların fiyatlarını da bildiğimden kutu gerçekten çok uygun ve ürünlerde güzel ;) bende bir inceleyim ..

    YanıtlaSil
  3. Süpermiş bende dahil olacağım.. Lilakutuyu beğenmedim ama vanilya güzel görünüyor. Paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Ilk defa duydum . Bir arastiralim o zaman. Boyle deneme boylari mi gonderiyorlar hep. Anladigim kadariyla her ay supriz oluyor

    YanıtlaSil
  5. Ben de uzun zamandır abone olmak istiyorum ancak bir türlü cesaret edemedim. Bazı aylar o paraya hiç değmeyecek şeyler yolluyorlar bazı aylar gerçekten güzel şeyler yolluyorlar. Sana gelende de güzel şeyler varmış, güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım bu ay güzeldi. Ağustos ta güzel.

      Sil
    2. şimdi sipariş versem ağustos ayı mı gelir?

      Sil
    3. evet ağustoa ma yakında ağustos paylaşacağım ona da bir bak istersen

      Sil
    4. tamam merakla bekliyorum o zaman :)

      Sil
  6. Ben ilk defa eylülde alacağım. Yeni haberim oldu bu kutudan. Sen güzel yorumlar yazmışsın bakalım ne olacak bu ay.... ;)
    Srn almaya devam ediyor musun hala?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir iki aydır almayı bıraktım. Tekrar doneyim mi diye dusunmuyor değilim. :))

      Sil