Neler konulabilir bu turşuya acısı alınmış patlıcan, havuç, biber, salatalık, acur, erik, yada sizn aklınıza gelen şeyler.
Önce en alta nohut üstğne elde ne varsa hepsi kavanoza dolduruluyor. En üste sarımsak konuluyor. %50 sirke % 50 su. 1 litreye 1 tatlı kaşığı limontuzu, 2.5 çorba kaşığı kadar tuz. Tadına bakın yemek tuzundan az fazla olacak. Bu turşu dolaba konulacak. Gelince turşun hazır.Mutlu kalın...
Bu tarif cok iyi olmus hemen deneyecegim tesekkurler :) bayraminiz kutlu olsun :)
YanıtlaSilbayramın kutlu olsun canım benim
SilAaa, ne güzel bir fikir:-)
YanıtlaSilseninkilerin yanında lafı olmaz şeker
Silsüper tarif,uygulamam lazım mutlakaaa :)
YanıtlaSilçok seveceğini düşünüyorum :)
Sil