8 Nisan 2014 Salı

Sosyal Medya Sobesi (Mimi)

                            

Sevgili sade ve derin beni sobeledi( sevgili daisy den öğrendim mime sobe de dendiğini ve çok sevdim). İki tane mimim var birincisi tüm sosyal hesaplar kapansa ne yapacağımız tavrımızın ne olacağı ikincisi sık baktığımız, vazgeçilmezimiz olan  bloglar ile ilgili.: )
Sosyal medyalar kapatılırsa ne yaparım mimi: Blogger haricinde diğerleri beni o kadar üzmez. Bir de facebook. Okul arkadaşlarımın sevdiklerimin neler yaptıklarını takip etmek, hala hayattalar ve mutlular diye sevindiğim bir mecra facebook. Blogger da takip etmeyi sevdiğim arkadaşlarım, onların bebişleri var. Ve çok şey öğrendiğim bir alan.
Bu ikisine çok üzülürdüm.Ya siz?
Çok sık baktığım bloglar mimi: Buraya uzuuun bir liste yazabilirim. Genelde başıma şu geliyor bilgisayarı açıyorum, şu bloğa bakayım diye merak ediyorum daha tıkladığımda kızım geliyor anne ben elif diş fırçalıyor bakacaktım sıra bende diyor, hooop yan sayfada açıyorum kızım bakarken benim blog bekliyor. Bazen yorumlarım bile yarım kalıyor. Yada oğlişe yakalanıyorum arabaaaaaa diyor. Araba resim lerine bakıyoruz, arabalarla ilgili bir şey açıyorum. Genelde gece yada çok oyuna daldıklarında fırsat bulup bakıyor yada yorum yazabiliyorum. Bazen de anneanne dede geldiğinde fırsat bulabiliyorum. Çok sık baktığım bloglar m imi, bakmaya fırsat bulduğum bloglar mimi şeklinde benim : )
Sobelediklerim:
http://elavebiz.blogspot.com.tr/
http://www.insanyavrusu.com/
http://yazdankalan.blogspot.com/
http://kaanlabuyuyorum.blogspot.com.tr/


14 yorum:

  1. Blog dünyası benim de yeni bulduğum ve çok sevdiğim bir dünya. Iyi ki sizleri tanımışım. Ne çok şey öğreniyorum hepinizden. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım bende seni tanıdığım için çoooook mutluyum.

      Sil
  2. en kısa zamanda yazıcam :)

    YanıtlaSil
  3. son zamanlarda en aktif ve olumlu bulduğum iki kişi var. bi sen bi de dördüncü tekil şahıs :)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba canım,

    Beni de bir blogcu anne mimlemişti fakat ben ne yapacağımı bilemedim sonrasında.. Fikir verebilir misin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. onun mim olarak cevapladı soruları sen de cevaplıyorsun. Bu şekilde cevap veriyorsun. sonra sende başkalarını sobeliyorsun bu kadar : ))

      Sil