26 Nisan 2014 Cumartesi

Ankara Güzel Ankara


Bu hafta sonu bebişler evde ben Ankara da gezmede. Ankara nasıl sakin bu hafta sonu. Bu kelebek Uluslar Arası Çalışma Örgütü' nin önünden. Nasıl sevimli, nasıl güzel bir eğlenceli bir kelebekti. Etrafımda döndü durdu, dayanamadım çektim. Poz verdi bana :))



Panora AVM de mickey mouse un kulüp evi standı vardı. Kızım bayılır mickeye . Arabası vardı, kum boyama etkinliği, yiyecek standı, mini ile resim çektirme etkinliği vardı. Umarım bu standı diğer illere de taşırlar.

Panora alışveriş merkezinde akvaryum da vardı. Bebişleri getirmediğime o kadar üzüldüm ki. İnsan bebişlerinden ayrı kalınca başkalarının çocuklarında kendi çocuklarını arıyor. 2 gün ayrıyız, Çok özledim onları. Otelde sıkılırlar, onlara zor olur diye yanımızda getirmedik, içime battı. Aslında eğlenirlermiş. 

Çocuklu gezmeye alışmışım ya, yine çocuk mağazalarını gezdim, Paşabahçe mağazaına  girerken tedirgin girdim. Cam asonsörle indim çıktım. :)) Paşabahçe mağazasında ki cam narlara bayıldım. Hepinize mutlu hafta sonraları. Mutlu kalın...



10 yorum:

  1. Ben de bunca yıldır sanırım iki kere çocuksuz tatile çıktım. İkincisi sayılmaz gerçi onlar beni bırakıp da gittilerdi. Aynı senin gibi ne görsem buna bayılırlardı diye içim gitti. Ama arada kendimize de vakit ayırmamız lâzım ki çocuklarımıza verecek daha güzel anneleri olsun, tadını çıkart:-)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler aynen senin dediğin gibi. Ne görsem buna bayılırlardı deyip içim titredi. Ama çok teşekkürler daha güzel anneleri olarak geri döneceğim inşallah :)) sözlerin moral oldu

    YanıtlaSil
  3. Süper süper süper...
    Ben heyecanlandım burda şimdi.Keşke Ankarada olduğum bir zamana denk gelseydin Panaromada buluşmaya koşa koşa gelirdim.Yaza da gelirseniz görüşme fırsatımız olur inşallah.Ankara sakindir zaten.Her zaman öyle gelebilir sana.Evet keşke çocuklarını da götürseymişsin ama sıkma canını bir daha nasip olur inşallah,hem de daha uzun bir süre o zaman doyasıya gezer eğlendirirsiniz yavrucakları.
    sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de 4 gözle bekliyorum Türkiye ye gelmeni. Şekerim ben de atlayım evine gelirdim enfes yemeklerinden tatmaya alışveriş merkezinde kurtulamazsınnn :))

      Sil
  4. Annelerin ortak hissiyatı.benimkiler kocaman oldu ama, onlardan ayrı birşey yapsam, yesem içsem aklımdan çıkmıyorlar. Başka bir zamanda bol bol gezersiniz inşaAllah:)

    YanıtlaSil
  5. Annelik bu maalesef nereye bir iki saat bile onsuz gitsem ,etraftaki çocukları sevip ,şimdi olsa şunu yapardı diyip ,yine onla geziyorum ama napalım arada özgürlükte lazım. Bir dahakine onlarla gidip farkı kapatırsın sen canım ;) Fotolar harika..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. annelik galiba böyle bir şey ben de etrafımdaki çocukların peşinden koşuyorum.

      Sil
  6. sen uzuldun cocuklari goturmedigine ama ben okurken ohhhh cektim icimden ;) keske ben de cocuklari burakabilsem boyle bir kac gun. ama eminim senin de dedigin gibi onlarsiz hic rahat edemezdim sanki gunler zehir olurdu onlari dusunmekten. insan alisiyor cocuklu gezmeye

    YanıtlaSil