25 Nisan 2014 Cuma

4 Yaş Dönemi Çizgi Çalışmaları


Kızım için 4 yaş+ olan çizgi çalışmaları kitabı aldım. İlk izler yayın evinin. Genelde 5-6 yaş için var çizgi çalışmaları. Çocukta çizgi çalışmaları bu yaş döneminde okuma yazma çalışması yapmak amacıyla değil, daha çok küçük kas gelişimini desteklemeye yönelik olarak yapılması tercih edilir.


Aynı zamanda eşleştirme , boyama çalışmaları da yapıyorsunuz bu kitap ile. Kendileri ilgili olana ilişkilendirmek de var.


Çocuğu yormuyor ve eğlenceli. Fiyatı 10-12 lira civarı. Ben çizgi çalışmaları için çıktı alıyordum ama dediğim gibi daha kompleks olanlar çıkıyordu. Bu tam aradığım gibi çıktı. Basit ve eğlenceli.




Daha sonra bu etkinlik kitabımızı nasıl olsa tekrar kullanılamayacağı için makas çalışmasında da kullanacağım. Onda da çok işe yarayacak diye düşünüyorum. Sayfa sayfa bir tarafını baz alıp keseriz artık. Kitap kesmeye karşı da olsam bu sefer iyi amaçlar için. Bu kitap uyumlu çocukta 36 ay ve üstü bile olabilir, kullanılabilir. Mutlu kalın...


7 yorum:

  1. Metos çok severdi, tubitak kitapları alırdım en çok, hem çok kaliteliydi hem de ucuz. Daha eve gelir gelmez bitirirdi:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tubitak yayınlarını ben de çok seviyorum. Çok da uygun oluyorlar. İyi hatırlattın, alayım ben de tekrar teşekkürler :))

      Sil
  2. ben kızıma 5-6 yaş grubu için olan bir set almıştım çizgi çalışmalarına yönelik.
    çoğunu yaptık, size de keyifli anlar dilerim :)
    günaydın

    YanıtlaSil
  3. çok iyi, kızımla çok yaptık böyle,sıra yavaştan küçüğe geliyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şuleciğim küçük de sağlıkla yapar inşallah

      Sil
  4. çoook teşekkürler Baharcığım :))

    YanıtlaSil