24 Nisan 2014 Perşembe

23 Nisan Hepimize Kutlu olsun



23 Nisan ne güzel bayram. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Biz çocuk bayramında Toyota 'ya test sürüşüne gittik. 23-27 Nisan tarihleri  arasında çocuk şenliği varmış. Çocuklar özel bir alanda test sürüşü yapıyorlar. Oğlum da,  kızım da test sürüşü yaptı. Fotoğraftakine aldanmayın emniyet kemerimizi taktık. :))
 Daha sonra bu kullandıkları arabayı bir yarışma sonunda hediye edeceklermiş. Vaktiniz varsa bir uğrayın derim kızım ve oğlum, Toyota çocuk şenliğinde çok eğlendiler.
Yüz boyaması, pamuk şeker, patlamış mısır, içecek-içecek  alanı, oyun alanı var. Bayağı bir hazırlık yapılmış. Geçen sene bizim burada ki Toyota  katılmamıştı. Bu sene telefon edip Toyota 'dan teyit aldık, öyle gittik,  yani gitmeyi düşünürseniz bayiden  teyit alın derim.
Başka neler yaptık, çok eğlendik, akşam fener alayını alkışladık. Ben çocukken 23 nisan da askerler yürürlerdi halk da  ellerinde gaz dolu fenerler le yürürlerdi. Bu fener alayını görünce çocukluğumda katıldığım fener alaylarını  hatırladım. Mutlu kalın..

10 yorum:

  1. Sizin İçin hoş ve değişik bir gün olmus. Çocuklar mutlu oldukları anları kolay kolay unutmazlar.eminim hoşlarına gitmiştir:)

    YanıtlaSil
  2. ne güzel dolu dolu bir gün geçirmişsiniz çocuklarla canım,kutlu mutlu olsun bayramları :)

    YanıtlaSil
  3. Çocuklarımız sayesinde bize de bayram oldu canım :) Bayramımız kutlu olsuunnn :)

    YanıtlaSil
  4. Çok eğlenmişlerdir eminim. İlerde kendilerine de alırlar inşallah :))) hepimizin bayramı kutlu olsun

    YanıtlaSil
  5. çok iyi yapmışsınız.
    nice güzel bayramlara..

    YanıtlaSil