10 Ocak 2014 Cuma

Meraklı Minik Dergisi Ocak 2014 Sayısı


Meraklı Minik Dergisi Ocak 2014 sayısının konusu ' sağlığımı koruyorum '. Neler var neler. Oyunlar, etiketler, üçlü insan tamamlama, örüntü çalışması daha neler neler.Oğlumla üçlü tamamlamayı yapabiliyorum.Minik doktorlar hastalarını tedavi etmeye hemen başladılar : ))




Minik doktor çantamızı yaptık, çıkartmalarımızı oğlumla bilumum evin her yerine yapıştırdık. Bence bu ayki meraklı minik dergisi 2 yaş ve üstü olmuş. baş ayak gövde üçlü eşleştirmesi tam bizim oğlişe göre. Ama biraz daha ayırt edici fark olsa daha iyi olur muydu diye düşünüyorum. mesela kız kıyafetleri daha farklı farklı olsa.




Örüntü çalışması var. Bence meraklı minik dergilerinde olan örüntü çalışması çok iyi oluyor. Her ay yenilemeleri de çok iyi.


Kordinasyon oyunu çok güzel. tam arkadaşlarıyla oynanabilecek yada ailecek oynanabilecek gibi. Yalnız malzemeleri meraklı minik dergisinde yok. Oyun anlatılmış ve bizim yapmamız bekleniyor. Yapacağım en kısa sürede.



Meraklı minik ocak 2014 sayısındaki sebzelerden iskelator yapmak tam bana göre ama evde malzemeler eksik yapınca buraya ekleyeyim. malzemeler listesi aşağıda var.Yapmak isteyen anneler olabilir. Mutlu kalın...



3 yorum:

  1. Benim oğluşlar büyüdüler artık alamıyorum bu dergiyi:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İ;nşallah bizimkiler de büyürler de bizimde ihtiyacımız olmaz

      Sil
    2. Göz açıp kapatıncaya kadar :-)

      Sil