1 Nisan 2013 Pazartesi

Adım Adım Seti 13. Ay

Adım adım seti 13. ay

Merhabalar
Adım adım dergisinin 13. ay seti bir süre önce geldi. Çok güzel içinde: 1 adet oyuncak,annenin okuması için 2 kitap, çocuğuma okuyacağım  ' Neden Annemi Çok Seviyorum  ve  'Neden Babamı Çok Seviyorum' isimli kitaplar var.

neden annemi çok seviyorum kitabı
Ana kitap olan 'Sevgili Ailem'  kitabı ise kalın kartondan kolay kolay yırtılmaz ve içeriği doyurucu.

neden babmı çok seviyorum kitabı



 Oğlum için olan bu seti çok beğendim. Oğlum açar açmaz makaralara çubukları takmaya başladı. Kitaplara oğlum ilk başta çok dikkat etmedi ve ilgi göstermedi.


 

Çeşitli, oyunlarla bir süre dikkatini veriyor şimdilik. Ama daha sonra dikkatinin artmasını umuyorum. Kızım daha çok ilgilendi bu yeni kitaplarla.


Kitabın arka kısmında olan şerkilleri yerleştir oyunu ile oglum şekilleri yerleştirdi.
Bu ayda renk kavramı için erken sanıyordum ama renk kavramı alıştırması vermiş. Bende evin içinde bu mavi diyerek mavi rengi öğretmeye  çalışıyorum.Cinsiyet farkı ile ilgili örnekler de çok güzel.


Bu set çok güzel ve anne için ve çocuk için çok eğitici. Çocuğumada bu ay hangi gelişmeler olacak, yeter, kadar ilgileniyormuyum, aman eksik birşeyler kalmasın kaygısını en aza indirgiyor.14. ay setini merakla bekliyorum.
Mutlu kalın

4 yorum:

  1. biz 18. ayda başlamıştık, keşke daha erken keşfetseydim bende.Kitaplara ve aktivitelere ilgi kısa oluyor başta, zamanla dikkat süresi artıyor merak etmeyin.

    YanıtlaSil
  2. tesekkür ederim bende zamanla kitaplara ilgisinin artmasını umuyorum. Tecrübeler yol gösterici,

    YanıtlaSil
  3. Merhaba, üzerinden 1 yıl kadar geçmiş ama sormak isterim size. Ben tam vazgeçmişken sizin yazınız tereddüte düşürdü. Hala kullanıyor musunuz adım adım ? Sizce araştırıp kendim mi birşeyler yapsam yoksa adım adım alınmalı mı? Ne dersiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili cancanın annesi
      ben kızım için 36-48 ay olanı aldım, oğliş içinde 12-24 ay olanı aldım. Her çocuğun yapısı ve tepkileri farklı. İstersen bebeişine göre mi diye denemek için bir aylık deneme seti al. Bebiş severse devam edersin ne dersin?

      Sil