23 Ocak 2017 Pazartesi

Pakolino Etkinlik Kutusu

 Pakolino etkinlik kutusu Ocak ayında 3 farklı etkinlik barındırıyor; birinci etkinlik Yeryüzü keşifi , ikinci etkinlik örgü, üçüncü etkinlik ise Gece Feneri.


 3~7 yaş grubuna hitap eden etkinlik kutusunun içinde  yukarda bahsettiğim gibi üç farklı etkinlik var. Her bir etkinlik tek tek paketlenmiş ve bu paketlerin içinde bu etkinliklerin nasıl yapılacağı ile ilgili açıklama yapan bir broşür var

 Alttaki fotoğraf "yeryüzü kaşifleri"oyununa ait tek bir oyun için o kadar çok ayrıntıya dikkat edilmiş. Etkinliği açtığımızda hem buna şaşırıyor hem de mutlu oluyorsunuz. Ay sonlandı Ben daha yeni yayınladim ama neyse...: )) Önümüzdeki ay ki kutuyu büyük bir merakla bekliyorum.
 Yeryüzü Kaşifi oyunları 5 yaş ve üstü çocuklara uygun bence.  her bir kıta farklı renkte ve bu kıtalarla ilgili çok özel yerlerin bilgileri kısa bir şekilde açıklanmış Hem oyun oynuyor Hem de dünya ile ilgili çok şeyi öğreniyor

Gece  Fener imiz ise bir başka güzel oldu. Işıl ışıl yanıyor.  Ve çocuklar ellerinde gezdiriyor. Mum görüntüsü veren onun gibi kesik kesik yanan bir küçük düzenek var. Mutlu kalın..


3 yorum:

  1. yine ne tatlı şeyleeer. slaym yapıyo musunuz evdeee :)

    YanıtlaSil
  2. Gece fenerine bayıldım <3

    YanıtlaSil
  3. Çok tatlı çocukların bayılacağı etkinlikler. Yeğenim biraz büyüsün ona alırım inşallah :)

    YanıtlaSil