6 Temmuz 2015 Pazartesi

Yapışkanlı Evalar ile Yaratıcılığı Desteklemek


Küçük çocuklarda küçük kas gelişimini arttıran bir aktivite eva süngerler. Arkası yapışkanlı eva süngerler simli ve simsiz olarak iki cesidi var. ben sizsiz olanı öneriyorum. Simsiz olanın fiyatı 6 TL civarı. Buna karşılık simli olanın fiyatı 17 TL. Ben önce simsiz olanını bilmediğim için pahalı olan simli evadan almıştım. Simsiz evanın kullanımı da çok kolay. Evaları kızım rahatça kesiyor. yani tek yapmanız gereken bu evaları neye yapıştıracaklarına kara vermeleri. Kalemlik yapmak için bir yuvarlak dondurma kutusuna mı yapıştırmak yoksa kumbara yapmak için boş playdogh kutusu mu süslemek.Yani çocukların önüne koyuyorum ve çocukların hayal ettikleri şeyi yapabilirler.



Kağıda yapıştırma etkinliği en çok sevdikleri. Kağıdı arkadan sökmek için ciddi çaba gösteriyor. Çok küçük kesmeyin ya da  kesmesine izin vermeyin. O zaman bir süre sonra sıkılıyorlar. Biraz kesip bir kavanoza koyun ve misafirliğe giderken ya da kafe ye giderken yanınıza alın. Çocuklar oyalanırken ve etkinlik yaparken siz de sohbetinizi yapın. Mutlu kalın...


10 yorum:

  1. sevdim bu fikri yapışkanlı olanlarından almamıştım hic bir deneyim bende ;) sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel etkinlikler buluyorsunuz ve en önemlisi bunun için ciddi zaman ayırıyosunuz.Sizi bi kez daha tebrik ediyorum.

    YanıtlaSil
  3. Stajda iken baya yararlanmıştık bunlardan. Çocuklar çok seviyordu:)

    YanıtlaSil
  4. çok hoş,keyifli zamanlar dilerim canım :)

    YanıtlaSil
  5. eğlenceliymiş..ben de severim böyle şeyleri :)
    http://loveandsmile.wordpress.com/

    YanıtlaSil