26 Temmuz 2013 Cuma

Shaun'u Nasıl Besledik?

shaun mama yedi
Daha önce sevgi duygunun blokunda penguen beslemeyi görmüştüm. Hep aklımdaydı. Evde olan bir mcdonald's kutusunu görünce aklıma oradan esinlenerek bu fikir geldi. Dün bu oyunu oynadık.



Hem kızım hemde oğlum bayıldı, koyunun karnını doyurmaya. Oğlum zaten bulduğu şeyi ağzıma götürmeye bayılıyor. Bana yedirmeye çalışıyor. Şimdi de iki elini birden kullanarak koyunu besliyor


Kardeşler arasında yardımlaşma oldu. Fıstıkları kendi aralarında paylaştılar ve sonra birbirlerine fıstık yedirmeye başladılar.


Bir süre sonra oğlum tüm fıstığı masaya döktü ve doldurma boşaltma etkinliği yaptı.Bu etkinlik küçük kas gelişimini destekleyici bir aktivite oldu.Kızım sabah geldi. 'Anne koyunun karnı acıkmış. Fıstık istiyor' dedi. Bugün de oynadık.


Sonra kuzenin doğum gününe gittiler. Güzel güzel pastalarını yediler. Pastanın üzerindeki balonlarla ve palyaçolar ile oynadılar. Yaşıt kuzeni ile oğlum birbirlerini kovaladılar. O bir ara ağlayınca oğlumun da dudakları titredi, çok seviyor onu.


Akşama anneannesinin aldığı bisikletle oynadılar. Bisiklet aslında kızıma hediye ama oğlum üzerinden inmiyor. Traktör şeklinde bir bisiklet. Dolu oyuncaktan, bisiklet beklediğimizden iyi çıktı. Önünde hareketli bir kepçesi var. İstenirse arkaya romörk de takılıyor ama biz henüz almadık o parçasını


Bakalım oğlumdan ne zaman kızıma sıra gelecek. Allah'tan kızım bu konuda anlayışlı davranıyor : )Canım kızım benimmm. Mutlu kalın..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder