4 Ocak 2016 Pazartesi

Bit Tokasını 3 Yıllık Kullanım Deneyimlerim




Bit Tokası kullanalı 3 seneyi geçti.  Kızımda 'bit tokası' oğlum da 'bit rozet' kullanıyorum.  Tek dikkat etmeniz gereken tokayı açık yara varsa kullanmamak.  Ve kullanım bitince akşamları kapalı bir kaba koymak. Ben içinden çıkan plastik kabı kullanıyorum.

  

 Lastiği çok sağlam ve renkleri cıvıl cıvıl.  Nereden aldınız ne güzel yakalar diyen anneler oldu. 😊 özellikle kalp şeklinde olanlar çok sevimli geldi kızıma.Bunu yeni eczaneden aldım. Tanesi 3.5 liraya cıkmıs. En son 3 liraya almıstım.


Erkek çocukları için bit rozet de var. Lavanta ve kafir içeren bu rozet kıyafeti üzerine takılıyor. Kesinlikle atletin içine tersten ya da yakanın içine ense köküne takmayın. Normal yakaya yeterli. Kızlar da kullanabilir bu rozetleri. Çok renkli ve kızlara göre olanları da var. Bit tokası , bir bulaşması için koruyucu oldu. Bir iki yazı okudum , erkeklerde meme büyümesi yapabilir dikkat diye ama bilimsel alt yapısını çok araştırmama rağmen bulamadım. Yaka da ya da kıyafette olan, deri ile temas etmeyen bit rozetleri kıyafet üzerinden nasıl meme büyümesi yapıyor, anlamadım. Mutlu kalın...
bit tokası nedir nasıl kollanılır için buraya tıktık


3 yorum:

  1. kullanmadım ama bazı alarm durumlarında kullanılabilir

    YanıtlaSil
  2. Hiç duymadım bu bit Tokasını. Şimdi ne güzel kolaylıklar var çocuklar için:)

    YanıtlaSil
  3. Bit tokasi, bitleri 1 gecede bogan spreyler. Allah razi olsun bunlari bulanlardan. Cocukken herkesin basine gelen seydir bittt. Ve benim caaanim saclarim bitlerin temizlenebilmesi icin kesilmisti. Kuafor kadinla annem konusurlarken saclarinda bit var kesilecek yalniz ilacladik olduler temislemesi sikinti oluyor kesilmesi lazim dedi. Buna ragmen cirak olacak dengesiz kiz herkesin icinde ayyy bu kizin kafasinda bit var kesemem diye bagirmasin mi? Utandigina mi yanarsin asagilandigina mi... icimden sana da bulassinda kel kal dedim. Ve saclarini neden kestirdin diye soranlarin hic birine bit varmis demedim. G3cen sene kizimda da bit vardi ve utanmadan herkese soyledim. Okuldan bit bulasmis sizde dikkat edin diye. Kizimin guzel saclarina da kiyamadim. 9 aylik hamile olamam ragmen butun bir gun kizimin saclarini spreyledim ve temizledim. Simdide toka kullaniyorum. Allah razi olsun.Bilincsizlige ve dislanmaya son.

    YanıtlaSil