18 Ocak 2015 Pazar

İnşaat yapmak mi çok kolay : ) bir anne aynı zamanda mimar dir


Çocuklarla gece gece geçen akşam harika bir etkinlik yaptık.  Resmen inşaat yaptık biz. Gerçek ytong tuğlalar la.  1×2 cm ebatlarinda minik minik ama gerçeğini aramaya bir inşaat oldu. Harç hazırladık,  mala mız vardı  çiziliyor projemiz. İki tuğla nin tam ortasına koyarsak yapının sağlam olduğunu öğrendik. 

Brickadoo alman evinin yaptık.  Avrupada kısa sürede 450. 000 adet satan. Oklu öncesinde grup etkinliklerinde de kullanılan,  PAL (Play and Learn) e ait bu materyal tek kelime ile gerçektende oyna ve öğren ürünü.  Yardımli 4 yaş ve  ustu, yardımı 6  yaş ve üstü yapılabilir bu etkinlik. Facebook sayfamda da çekilişle hediye olarak veriyoruz.  Kacirmayin. Son gün 31 ocak.

İçinden 5 paket sıva çıkıyor.  Her bir paket bir yapım yetiyor. Eğer tekrar yapmak isterseniz , 1 dk suya tutmanın yeterli.  Dağılıyor ve  Kuruyunca tekrar yapabiliyor sunuz.
Kapısı penceresi ahşap,  tuğlalar ytong, malzemeler , harç doğaya zararsız.  Bunun büyüğü yok mu ben yapıp yaşayayim. Kendi ellerimle yapar yaşarım : ).
Akıllı dukkan bu açık çağrı.  Bunun büyüğü satın ilk ben alacağım : ))  bu arada akıllı dukkan da bu ürün indirimde ay sonuna kadar.


Bu arada kızım bu yaptigimiz evi bir daha asla bozmazmis. Çok sevdi. Odasında sus olarak kalacak. Sıra diğer yapılar da. Mutlu kalın. ..


https://m.facebook.com/Cocugumlaeglenirken

6 yorum:

  1. Bunu Instagramda görmüştüm ve çok hoşuma gitti. Çocukların çok şanslı :)

    YanıtlaSil
  2. Çok hoş ben de ufak bir şehir yapmaya çalışıyorum şu sıralar, bakalım : )

    YanıtlaSil
  3. çok güzel olmuş, harikasınız:)

    YanıtlaSil
  4. Oğlum mimarlığa çok meraklı bu ürün çok hoşuma gitti ilgisini çekeceğini düşünüyorum fakat henüz 4,5 yaşında..

    YanıtlaSil
  5. harika olmuş gelecegin inşaat mühedisleri var burda :)

    YanıtlaSil