13 Aralık 2014 Cumartesi

faaliyet dosyaları yaratıcı ligi engelliyor mu?


Oglum la küçük adımlar eğitim seti nden etkinlik yapmaya ruz bir süredir.  Anneye saç yapalım oğlum dedim. Yunlerden saç yapmak için malzemesi çıkardım.  
Oğlum Hayır hayır dedi ve gitti bana düğmeleri getirdi.  Yün değil düğme yapistirdin.  Kızım da anne bere yapıyor kardeşim dedi ve bere çizdi.

Saç yerine bere oldu. Etkinlik dosyaları bazen yaratıcılığa ket vurduğu için eleştirilir. Ama bence yaratıcılığı destekliyor. Yeterki tutturmayin illa bunu yapacaksın diye. Ben seviyorum etkinlik / faaliyet dosyalarını.  Küçük Adımlar seti 2.5 yaş / 30 ay üstü için çok uygun. Öneririm.  Mutlu kalın. ..


12 yorum:

  1. Sevgili Nihal Bu etkinlik işlerinde yaya kaldım :( Bu konuda yardıma ihtiyacım var Küçük adımlar yayının hangi seti bu, bunu dişında hap gibi hazır etkinlik paketleri olan başka bir şey onerır mısın? Belkı boyle başlayıp, kendi kendimize uretım asamasına gecerız. sevgılerle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fotoğrafını ekledim şimdi yayına canım : ) canım onunla ilgili bir post hazirlayayim ama daha once sana fotoğrafları inst. Atiyo yorum Hemen

      Sil
  2. yaaa baksan yaaa, son yazımda bi arkadaşımız çekiliş yapıyo. bana sordu bilemedim de. sadece gugılda paylaşanlara hak vereyim mi, diye sordu. sen ona gidip yardım edebilir misin ama lütfeen :)

    YanıtlaSil
  3. ay bu minik eller neler yapmış yine,maşallah...

    YanıtlaSil
  4. Bu öneri çok iyi oldu saolun

    YanıtlaSil
  5. http://www.kucukadimlar.com/sirin-set-36-48-aylik-cocuklar-icin.html
    acaba bahsettiğiniz kitap bu mu
    ben bulamadım küçük adımlar olarak.acaba link paylaşır mısınız

    YanıtlaSil
  6. bende buna inanmayanlardanım çok basit etkinlik bile çocuga faydalıki bu faaliyet dosyalarının yararı hem çocuga hem anneye oluyo ellerine saglık kuzuların

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ellerine sağlık bence de tüm kuzuların. zaten çocuk çok seviyor onları. engellemiyor bence de

      Sil