14 Aralık 2013 Cumartesi

Aralık 2013 Blog Çekilişi

(Takipçilerimin  kendi bloglarında,  çekiş varsa görmediğim, atladığım,  lütfen yorumlar kısmına not bırakır mısınız? Çekilişlerini  blogumda duyurmayı  çok isterim )

Paşamla Yaşamda Çekiliş Var




Paşamla yaşamda  çekiliş var.  Oriflame in harika ürünleri. Paşamla yaşam, harika bir annenin bloğu. Özellikle en son yaptığı petten inek acayip güzel. Çekilişe katılmak için buraya tık tık Son gün 22 Aralık. Kaçırmayın. (Sevgili Tuğbacığım katıldığım ilk blog çekilişi senin çekilişin. Paşam senin gibi bir annesi olduğu için çok şanslı. Hatırlarsın sen benim Facebook ten ilk takipçimdin)


Aycanın Mutfağı isimli blogda çekiş var


                        



Aycan' ın mutfağı isimli blog da çekiliş var. Çok güzel bir yemek bloğu. Amasya çöreği tarifine bayılacaksınız.  Hediyelerde harika. Kaçırmayın derim  Son katılım tarihi : 23. 12. 2013. Katılmak için buraya tık tık


Bademle Budukta çekiliş var





Bademle buduk bir kozmetik, yemek , kısaca yaşam bloğu. Çok güzel bir blog katılmak için buraya tık tık


Sevgili Özlemin Bloğunda Çekiliş Var.


Can ve Cerenin oyun günlüğünde çekiliş var. Son gün 20 aralık. Katılmak için buraya tık tık Sevgili Tuğbanın tavsiyesi ile tanıdım bloğu. Ne güzel bir blog..


Şekerin Ömrü Blogunda Çekiliş var



Şekerin ömrünün blogunda çekiliş var. Son gün 1.1 2014. Çukolatayı çok seven bir. blog sahibi. Çok güzel bir blog. Katılmak için buraya tık tık.
Çekilişi delikisrakannenin blogunda gördüm. Çok güzel çekiliş haberleri var. Hem çok güzel kitap yorumları var, hemde çok güzel çekilişlere katılmış.Çok yeni bir blog yazarı.


G.Den yıl başı çekilişi


çekiliş

G.Den yılbaşı çekilişi son gün 31 Aralık. Çok güzel bir blog. Kaçırmayın derim. Hediyelerde harika. Katılmak için buraya tık tık

Değmesin yağlı Boya blogunda çekiliş var. 



Değmesin yağlı Boya blogunda çekiliş var. Son gün 29 aralık. şablon çekilişi kaçırmayın bence. Katılmak için buraya tık tuk

İpekyolu Dizayn Blogunda Çekiliş var


Ne güzel bir keçe blogu çok sevdim. Katılmak için buraya tık tık
Mutlu kalın...

1 yorum:

  1. tubacığım senin mesajın nedense mesajlar kısmında görünüyor, burada görünmüyor. O nedenle mesajlar kısmından benim cevabımla senin mesajını kopyalayıp buraya yapıştırdım.

    canım hissettiklerimin bir kısmını yazdım. Çok özel bir annesin. Çekilişe katılacağım canım. Teşekkürler
    Nihal'ciğim gece gece güzel sözlerin beni çok mutlu etti ben teşekkür ederim paylaşımın için:) Özlem'in blogunda da çekiliş var kaçırma derim için yanıt, Tuğba Akkaya Maden tarafından.

    YanıtlaSil