8 Aralık 2013 Pazar

Aquadoodle İle Eğlence ve Fırça Baskısı


Bizimkiler Aquadoodle çok seviyor. Hatta ek kalemlerini ve apereylerini de aldım. Etraf kirlenmiyor ve boya olmuyor. Yalnızca su ile boyama yapıyorlar. Gelelim aquadoodle ile hangi etkinlikler yapılır kısmına, sulu bota ile yaptığımız etkinliklerin hemen hemen hepsi. Mesela legolarının delikli tarafını suya batırıp lego baskısı bile yapılabiliniyor


Biz sanki sulu boya ile çalışıyor gibi su ile çalıştık, sırça ile boyadık, fırça serpme baskısı yaptık, Aduadoole kalemleri ile örnekteki gibi çiçek , gemi yaptık, sonra bazen el baskısı yaptık, bazen ayak baskısı yaptık, bazen de elimize boya fırçasını alıp tüm alanı boyadık.



Bu çocuklarımın ve benim çok sevdiği bir etkinlik. Hem su ile oynuyorlar hem de etraf boyanacak derdi yok,Yolculuklar için water magic boyama kitabımız var (daha önce paylaşmıştım. Buraya tık tık) O da harika bir ürün.


Bizim aquadoodle ile serüvenimiz bitmez. Özellikle gelen misafir çocuklarına çıkarıyorum. Etrafı boyama riskleri en aza düşüyor.1.5 yaşından sonra bence her çocuk kullanabilir. /Ondan önce kalemi sık sık ağzında bulabilirsiniz diye )  Mutlu kalın...


10 yorum:

  1. Çocuklar ile beraber insanın hayatına ne kadar çok şey giriyor. Yeni yeni bir dolu ürün tanıyoruz :). Dün sulu kalem boyalara rastladım. Onlar da çok enterasandı. Eminim çok önceden beri varlardır:) ama ben Ada sayesinde tanımış oldum.
    İyi eğlenceler. Bayılıyorum etkinliklerinize.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sulu boya kalemleri çok ilginç değil mi bende çok sevdim. Ben hatta iki çocuk arası az olmasına rağmen, keşke kızım bebekkende bu olsaydı dediğim bir sürü ürüne rastlıyorum

      Sil
  2. Nihalcim geçtiğimiz günlerde bir arkadaşıma gitmiştim.O da oğluna almış bundan.Ben reklamını görmüştüm ama yakından gerçekten muhteşem bişeymiş.Bizde alıcaz kızlara en kısa zamanda.Size de iyi eğlenceler.

    YanıtlaSil
  3. Benimde Aquadoddle hep aklımdaydı ama etrafımda kimsede görmeyince unutmuştum şimdi tekrar heves ettim aldığımıza değecek demek ki;)

    YanıtlaSil
  4. ah yine bayıldığım aquadoodle çıkmış meydana:)ne güzel çalışmalar yapmış ne güzel eğlenmişsiniz,maşallh size

    YanıtlaSil
  5. bUNUDA ÇOK SEVDİM, EMİNİM ÇOCUKLAR BAYILIYORDUR :)

    YanıtlaSil