6 Mayıs 2015 Çarşamba

Evin İçinde Nasıl Kar Yağdırılır


Aslında bu kış etkinliği. Ama kızım anne kar yağdıralım, kar deyince bugün kardan adam ve köpükten civciv yaparken etrafı bayağı kirlettik. Kızımın çok istediği kar eğlencesine de başlamış olduk.




 Önce bir sepetin içinde ambalaj köpüklerimizi iyice ufaladık. Kızım ve oğlum bu işte çok başarılı idiler ve bayağı bir süre parçalamaya uğraştılar. Yumuşak ambalaj köpüğü kullandık. Avizelerin falan konulduğu.


 Sonra eğlence başladı, birbirlerinin başlarından aşağı boşalttılar karları. Kızım kar perisi oldu, bende Tinker Bell, Odalarının her yeri köpük oldu. yatmadan önce hala bu oyunu sayıklıyordu. Bir daha oynayalı mı, kar yağdıralım mı diye.





Sonra etraf elektrik süpürgesi ile alındı ama bayağı zamanımı aldı süpürmek. Ama mutlulukları için değerdi. Mutlu kalın...

10 yorum:

  1. kopuk daha ıyı fıkır tabı de bız de patlamıs mısırdan yapardık ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. patlamış mısırı hiç düşünmemiştim. O da süper bir fikirmiş.

      Sil
  2. Çok eğlenceli ama paşam arada ağzına atmaya çalışır belki kışa kadar vazgeçer de kışın yaparız artık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kışın bizim buralarda bir tek yaylalara kar yağıyor. Bizimkiler kara hasret. Kışa paşam büyümüş olur sa belki ağzın atmaz.

      Sil
  3. Ne kadarda güzel bir etkinlik yapmışsınızz :) Kuzenlerimden bir kaçının çocuğu var ama onların bu kadar ilgilendiğini görmedim ,yani aslında böyle etkinlikler yaptığını görmedim demem daha doğru olur. gerçektende sizi takdir ettim :) mutluluklarınız daim olsun :)

    YanıtlaSil
  4. beğenmenden çok mutlu oldum şeker kız paypon paypa.. Bloğun u çok sevdim. Ne kadar içten yazmışsın. Kalemin çok kuvvetli.

    YanıtlaSil
  5. Süper ...eğlenceli.. bizimki her köpüğü mutlaka parçalar kar yağıyor der.Ancak bu oldukça prof.en kısa zamanda deneyelim :)

    YanıtlaSil