20 Temmuz 2013 Cumartesi

Everlandkids de Etkinlik ve Sonrası

Ne rahatmış burası : )
Dün etkinlik için everlandkids e gittik. Orada çocuklar çok bir rahat oynuyorlar. Resimde görüldüğü üzere : ) 


Değnek adam kitabı
Orada ilk olarak kitap okuma saati yapıldı. Kitap çok güzel ve eğlenceli. Kızım kitabı çok sevdi. Sonra çubuklarda çocuk yapma etkinliği yaptılar. Oğlum da etkinliğe kenarından katıldı. En küçük katılımcı o oldu 16 aylık bebek olarak : ) Daha çok ablasını taciz edip etrafta koşturan katılımcı. 


Etkinliği düzenleyen Şerife hanımı kızım çok sevdi. Etkinlik bittiğinde ona seni çok seviyorum dedi. Şerife hanımın çocuklarla arası çok iyi. Bu everlandkids te etkinliklere 2. katılımımız. Çok eğleniyor kızım orada.


Yaptığı değnek adamı uzunca bir süre elinden bırakmadı. Kitaplara onunla birlikte baktı. Mağazada gezdi.


Oğlum da elinde armut tüm mağazayı gezdi. Bir taraftan diş çıkarma çalışmalarımız var. Armutla iyice kaşıdı dişlerini.

Etkinlik bitince mağazada oyuncaklarla biraz oynadılar. Oyun kurdular ve oynadılar.Mağazadan zor çıkardım çocukları.


Eve geri döndüğümüzde kargodan Tali Duygusal eğitim kitapları setimiz geldi. Çok güzel kitaplar. 16 sayfadan toplam 10 kitap.Hepsini okuduk, bitince bir daha dedi , tüm seti bir daha okuduk.

Tali kendine güveniyor
Setin sonunda okuduğumuz kitapla ilgili sorular soruyor. Hem hatırlama soruları var hemde sen olsan ne yapardın, ne hissederdin gibi sorular var.


 Kızım kitapları uzunca bir süre inceledi ve resimdekileri de anlattı. Biz Tali'yi çok sevdik. Büyüklere de doğru davranışı anlatıyor.

                                                
Sonra kızım fasulye yıkamama yardım etti. Tek tek temizledi ve kırdı. Akşama yemeğimiz hazır. Fasulyeleri yıkarken çok eğleniyor. Elleri kolları suyun içinde.


Sonra harf çalışması için bilgisayardan çıktı aldım ve oyun hamurları ile harf çalışması yaptı. Çıkmış olan harflerin üzerine oyun hamurları ile o harfleri yaptı. 


Farklı renk hamurlar ile etkinliği tekrar etti. Bununla çok eğleniyor. Kendi kendine öğrendiği üç harf A, B ve Ğ. O harfleri yaptık.


Akşam babası eve gelince babası ile oyun hamuru etkinliği yaptı. Daha çok babasını çalıştırdı. O babasına ne istediğini ve hangi renk istediğini söyledi.


Babaya oyun hamuru etkinliği oldu yani. Bazen babalar da oyun hamurları ile oynar yada oynatılır. : )
Mutlu kalın...




1 yorum:

  1. Teşekkürler :)

    Fotoğraflarınızı yolladım mailinize.

    Sevgiler.

    YanıtlaSil