21 Kasım 2014 Cuma

Mutlu aile mutlu çocuk kitabı ve kacirilmayacak imza günü


Mutlu aile mutlu çocuk kitabı hariks bir kitap. Yazarı uzman eğitimci Emin doğan.  Kitap elime pazartesi günü ulaştı.  Bir soluk okudum. Harika bir kitap. Yazarın hem deneyimleri hem gözlemleri var.  O kadar güzel  saptama ve öneriler var ki anlatamam. Kitabı okuyunca aaa.. doğru bunu neden düşünmedim diyorsunuz.


Hep derim mutlu  bir ailede mutlu çocuklar oluyor. Ne kadar söylersen söyle anlatabileceklerin karsidakinin anlayacağı kadardır sözü çok doğru.  Doğru iletişim yöntemleri çocuklarda iletişimin ana kaynağı.kitapta ana başlıkları ile neler var: nasıl yaratıcı çocuk yetiştirilir?  Çocuğunuzun yaptığı resimler ne anlama geliyor olumlu disiplin kazandırma yolları nelerdir?  Yatma disiplini nasıl kazandırı lir? Çocukta özgüven gelişimi nasıl arttırılır?  Okul başarısı nasıl arttırılır?  Evdeki kavgaları çocuk üzerinde etkileri...

Bu cumartesi yani 22 Kasım Cumartesi günü saat 14.00 - 18.00 arasi adana turgut ozal bulvari cukuova kirtasiye de yazar Emin doğan  beyin imza günü var. Ben kitabı aldım ama kaçırmamak lazım.  Aklımda bir sürü soru var sormak istediğim. Adana da her zaman bu fırsat olmuyor.  İyi bir Yazarla tanışma ve sohbet etme şansı.   Mutlu kalın. ..


8 yorum: