21 Kasım 2014 Cuma

Adana tarım ve hayvancılık fuarı 2014 de neler var


Adana tarım ve hayvancılık fuarı na gittik. Ne eğlenceli ne renkli bir fuar  her zamanki gibi Beyza piliç Miniklerin unutma mış . Getirdiği civciv kostümü adamlar, balonlar . Civciv ile görsel bir şölen hazırlamış  harika bir bal şerbeti de Kozanlı üreticinin hediyesi idi.
Bizim kuzular bayıldılar.  Evde bende hazırlayıp diyorum.  Taze limon şu ve bal karışımı imiş  soğuk tüketiliyor.  Harika idi.bence çocukları böyle fuarlar a götürmek lazım çok şey öğreniyor lar.

 Bu sene canlı hayvan azdı.  O nedenle maketler ile idare etti bizim kuzular. DenizBank standında ki maket inek ile oynadılar.  Oğlum ve kızım süt sağdi.  Buzaga ya içirdiler. : )
 Pek çok traktör ve ekipmanı vardı.  Araba olunca benim oğlum ve kızım durur mu. Traktör lerin içinden çıkmadık.  Traktör çim biçme makineleri bol bol bu oyundan nasibini aldı.  Birde harika bir zeytin fidesi ile döndüm.  İki yaşında bir zeytin.  Nereye ekecegimi bilmiyorum ama son 6000 zeytin ağacı kesiminden sonra, alıp bir yerlere zeytin agaci dikmek istedim. Bakalım o yer neresi olacak. Mutlu kalın. ..

14 yorum:

  1. Çocuklar bu tür yerlerde gerçekten de çok şey öğreniyorlar. Eğlenmeleri de cabası, daha ne olsun:-)

    YanıtlaSil
  2. civcivler gerçek demi :)))
    ne güzel böyle bir etkinlik olması artık çocuklar hayvanları sadece tv'den tanıyor...

    YanıtlaSil
  3. Iyi etmişsiniz , fuarları bende çok severim..

    YanıtlaSil
  4. Oğlum bayılırdı böyle bir yere :)
    mutlu haftasonları

    YanıtlaSil
  5. Adana'da mıydın sen yav? Hemşehrim sayılırsın, babaannem orada yaşıyor.
    Fuar şahaneymiş, buna benzer doğal çiftliklerin de belli bir ücret karşılığında gezilebilmesi, içeride etkinlik yapılabilmesi ne hoş olurdu.

    YanıtlaSil
  6. ne güzel bir fuar hazırlanmış, çocuklar için öğretici olmuş :)

    YanıtlaSil