20 Ekim 2014 Pazartesi

Meraklı minik dergisi ekim 2014 sayisi


meraklı minik bu ay yine dolu dolu idi. Harika bir son bahar etkinlikleri dergisi. Dergi ekimin 2 sinde alındı ama ben yeni yazabildim. Benim kız bronşiti yeni yeni atlatıyor. Tam iyileşti derken bayramda bir üşüttü. Hooop tekrar nebüller , ilaçlar falan yeni silkindik. Biraz kuru öksürüğü kaldı. O da zamanla geçer. Ama çocuk hasta olunca anne de moral men bitiyor. Ben neyi eksik yaptım da bu çocuk hasta oldu diye.Bakalım Kasım 2014 sayısını biraz daha erken yayınlayabilecek miyim. 




dergide harika etkinlikler var. Sonbahar tacı, sonbahar etkinlik örnekleri, eşleştirme kartları. Dikkat çalışmaları. Daha neler neler. Bu sayı 2.5 yaş dan sonra rahatlıkla yapılabilecek bir dergi.Özellikle bu sayısı.


Reçel yapıştırma da çok rahat. Etiket yapıştırmayı hangi çocuk sevmiyor ki. Kızıma bilim çocuğa başlayacağız. Meraklı minik hem kızıma hem oğluma göre ama bilim çocuğun da zamanı geliyor. Kuzu birkaç aya kadar 4 yaşını bitirecek.



Süslü tabaklar bizim kuzularda yemedikleri şeyleri yedirmek için ikna edici olmuyor. Yemediklerini yine yemiyorlar ama en azından eğleniyorlar.Tabaklar da öyle kalıyor. Artık hazırlama zahmetine girmiyorum fazla. Son bahar tacımızda eğlenceli oldu ama bizim kuzular başlarına takmak istemediler. Galiba son baharda yaprakların öldüğünü anlatmamdan etkilendi. Sonra ilk baharda yeniden doğuyorlar dedim. Ben ilk bahar tacı istiyorum son bahar değil diye istemedi. :) Mutlu kalın...


16 yorum:

  1. Kızınıza çok geçmiş olsun.Bu arada tabağı ne güzel süslemişsiniz :)

    YanıtlaSil
  2. Bu dergi kaç yaştan sonra alınabilir acaba,benim kızım 17 aylık olacak,dergi için küçük sanırım degil mi?

    YanıtlaSil
  3. Taca bayıldım. 2-3-4-5 çocuklarda en sevdiğim yaşlar. Sen 4 yaşına gireceğini yazınca bile musmutlu oldum :)

    YanıtlaSil
  4. ödülünüz var:):)

    YanıtlaSil
  5. Canım çok geçmiş olsun. Kuzular hiç hastalanmasa keşke ama çocuklar böyle büyüyor işte.

    YanıtlaSil
  6. geçmiş olsun canısı gerçi konuştuk ama bu havalar bizim kuzulara göre degil malesef

    YanıtlaSil
  7. geçmiş olsun, çocuk hastalığı çok zor :(

    YanıtlaSil
  8. geçmiş olsun virüs etkinmiş bu aralar arkadaşım kaç gündr hastanede

    YanıtlaSil