16 Ekim 2014 Perşembe

Link up Party / Çocuklara Hayvanları Anlatmak ve Sevdirmek, Hayvanlar için bir şey yapmak


Klima motorunun üzerine bir kabın içine kuş yemi koyuyorum. Kuşlar gelip yemi yiyorlar. Kışın yağmurlar olduğu için aynı kutuyu balkonuma koyuyorum. Yağmur dan etkilenmesin diye. Artık bizden çok korkmuyor yem yiyen kumrular. Pencerenin kenarına kızım, oğlum  gidiyor ya da  ben gidiyorum, kaçmıyorlar. Biz de mutlu oluyoruz. Hatta yem koymayı unuttuğum zamanlarda gelip cama gagaları ile vuruyorlar.Çocuklara hayvanları anlatmak ve sevdirmek çok önemli bence.
Bu hafta link partisinin  konusu ' Hayvanlarla ilgili Etkinlikler ' Besleme, yuva, resim, hayvan sevgisi, ( animal )  Hep beraber paylaşalım. Hatta başka yerlerde gördüğümüz hayvan barınak örnekleri ni ekleyeleyim ki kış için onlara belki destek olacak basit fikirler görebilelim. Bu hafta hem çocuk hem buyuk aktivitelerini paylaşalım.. Mutlu kalın... İzlenecek yol:
1-Click here to enter  yazısını tıklayın
2-link it to yazısında paylaşacağınız yayının htpp ile başlayan adresinizi
3-Caption of title: Yayınınıza vereceğiniz başlığı yayın
4-Auto crop my image işaretlerseniz blogunuzdan otomatik olarak resmi seçebilirsiniz.
Mutlu kalın...


6 yorum:

  1. ne kadar güzel düşünmüşsünüz. çoğu insan çocuğuma zarar verir diye hayvanlara zarar veriyor :(

    YanıtlaSil
  2. Bizim de evimizin önünde çatı var .. çatıya hep ekmek, mantı gibi şeyelr atıyoruz..kuşlar yiyor onları izliyoruz oğlumla..
    geçen gün de kreşleri barınağa götürmüş..çok heyecanlandı anlattı ..

    YanıtlaSil
  3. Çocuk, hayvanlarla iç içe ve doğaya yakın büyümeli. Tıkıyoruz betonların içine, yeşilden uzak, hayvanları ancak kitaplardan tanıyarak... Sizin çocuklara gelmiş kuşlar, iyi ki de gelmişler.

    YanıtlaSil