22 Ekim 2014 Çarşamba

Küçük Adımlar etkinlik klavuzu

Küçük Adımlar etkinlik klavuzu tam da 24 ay ve üstüne uygun bir etkinlik klavuzu.  2 yaş ve üstü için o kadar basit etkinlik ler var ki. Resimdeki etkinlik te ipten kablo ve artık materyal den telefonu süslemek. Yapıştırıcı olarak solvent siz yapıştırıcı kullanmak çocukların sağlığı için daha iyi . Ben lets marka tercih ettim.  Kullanımı çok kolay. Özellikle bu model.


Etkinlik klavuzu kullanımı çok kolay.  Sayfa sayfa ayrı olunca çocuğun önüne tek sayfa tek sayfa önüne koydum.
Küçük Adımlar etkinlik klavuzu nun ilk başında etkinlik açıklama si var. Ne yapılması gerektiği konusunda bilgi var.
Bu da siyah poşeti koparan yaptigimiz etkinlik.  Çocuğun saçını siyah poşet ile yaptık.  Yüzü ablası boyamak istediği için oğlumun yaptığı kısmın fotoğrafını çektim.
Her zan söylerim.  Etkinlik Dosyası hayat kurtarıcı.  O an cikariverip her yerde evde gezme de . Restoranda hayat kurtarıcı.  Ben bir etkinlik dosyası ve yapıştırıcı ile yola çıkıyorum.  Her yerde materyal bol. Restoranda poşet yapıştırın yada pipet.  İstifası kağıt bardağın dışına yeşil kuru yaprak yapıştır ırklar.  Oğlum bir akıllı dur demek yerine yanına az büyük bir abla verip birlikte etkinlik yapmalarını sağlamak daha kolay. Mutlu kalın. ...

16 yorum:

  1. cok guzelmis gercekten sagol canisi paylasim icin

    YanıtlaSil
  2. sayfan çok cici olmuşş güle güle kullan canım ya ben oğlana bir şey yaptıramıyorum odaklanma sorunu var daha küçük olduğunna mı yoksa benim beceriksizliğimdn mi ya:(

    YanıtlaSil
  3. Harika bir annesiniz..başka birşey demiyorum valla..
    sevgiler:)

    YanıtlaSil
  4. Ben de dışarıda içi kindersürpriz oyuncakları dolu olan kutuyla dolaşırdım hep. Bilgiç bir tek onlarla ilgilenir, bozar yapar dururken yemeğini yedirip iki dakika oturabilirdim:-) Senelerce dolaştı o kutu benimle:-)

    YanıtlaSil
  5. Yine iş başındasınız yanii:)

    YanıtlaSil
  6. Blogumda sizi bekleyen bir Dart ödülü var:)

    YanıtlaSil
  7. Merhaba, sana Dart ödülü verdim. Bakmak istersen bloguma beklerim:
    http://kozmokitap.blogspot.com.tr/2014/10/ben-de-dart-odulu-aldm.html
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil