24 Eylül 2014 Çarşamba

Oyun terapisi, montessori, orff , waldorf, reggio emilla egitimini daha iyi öğrenmek için

Bulunduğum ile her zaman seminer ve eğitimler gelmiyor. Üç tane eğitim yakın zamanda ve bu eğitimlere katılarak daha çok sey öğrenmeyi umut ediyorum. Biz İstanbul gibi seminerlere ulaşım konusunda çok  şanslı değiliz. Bu şansı bulduğumuzda kaçırmamak gerektiğini düşünüyorum.

1- OYUN TERAPİSİ SEMİNERİ-18 Ekim 2014



 18 Ekim Adana Oyun terapisi semineri bilgi için 05556402311. Kumda peri masalları tekniği, rüyanı çiz tekniği, Jungian kum terapisi tekniği gibi teknikler anlatılacak.
Katılacağım.Farklı illerde farklı tarihlerde var..  Siz de kaçırmayın.Bilgi için tık tık

2- MONTESSORİ SEMİNERİ-28 Eylül 2014


28 Eylül 2014 tarihinde Adana da montessori semineri olacak. Eğitimde montessori ıs şişeleri, montessori farklı uygulamaları ve montessori ile ilgili pek çok şey anlatılacak.Katılmak için irtibat teklefonu: 05051186138. Farklı illerde yapılıyor. Kendi ilinizdeki seminer tarihini öğrenmek için de arayabilirsiniz.
3- WALDORF- REGGİO EMİLLA-ORFF SEMİNERİ-11 Ekim 2014



Waldorf- Reggio Emilla ve Orff Semineri. Adana da 11 ekim tarihinde. Kaydımı yaptırdım. Para yattı işlem tamam. Umarım bir aksilik olmaz ve katılabilirim. Bakalım neler anlatılacak. Çok merak ediyorum. Katılmak için irtibat teklefonu: 05051186138. Farklı illerde yapılıyor. Kendi ilinizdeki seminer tarihini öğrenmek için de arayabilirsiniz.

12 yorum:

  1. komşuda pişer bize de düşer umarım... Gurbetlerde kitap karıştırmaktan başka seçeneği olmayan arkadaşlarına notlarını paylaşmanı umarak, keyifli ve verimli seminerler diyorum.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Bencede canim firsatlari degerlendirmek lazim

    YanıtlaSil
  3. Çok faydalı bunlar canım. İstanbul'da olunca da şartlar her zaman elvermiyor maalesef. Trafik, yol uzaklık saat gibi faktörler engel oluyor bazen. Güzel paylaşımlarını bekliyor olacağız. Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Nihalcim çok iyiymiş, bende ayarlayabilirsem katılayım...

    YanıtlaSil
  5. bilmediklerimi sölüyim tanıdıklara :)

    YanıtlaSil
  6. çok güzel bir paylaşım.. teşekkürler canım

    YanıtlaSil