8 Ağustos 2014 Cuma

Zogi Kitabının etkinliği


Zogi Kitabı Julia Donaldson un.  Bu kitabı okuduk ve onunla ilgili etkinliklerimizi yaptık. Açtığımız boya kalemlerinin artıkları ile kanatlarını yaptık. Graphon kağıdını yuvarlayarak vücudunu kapladık.


Ejderhayı boyayarak 3 boyutlu el kuklası yaptık. abeslang sopa kuklası. Bu sayede canlandırma yapabildik.


İkiz ejderha yüzleri boyayarak, akardiyon kukla yaptık. İkisininde akardiyon katlamaları kuzulardan. Oğliş daha çok büzüştürme şeklinde yaptı ama yinede katladı.




Eva süngerlerle yapıştırma etkinliği de yaptık. Çok eğlendiler. Ayrıca burada paylaşmadığım, ejderha boyama, kitap okuduktan sonra ne hissettiniz, hikayeyi anlatan bir resim çiz ve ejderha yüz maskesi de yaptık. Zogi kitabı ile ilgili etkinliğimiz şimdilik bunlar. Mutlu kalın..



10 yorum:

  1. Şekerler elinize sağlık çok güzel çalışmanız. ♡

    YanıtlaSil
  2. Bu etkinlikler okulda çok yardımcı olacaktır aynı sorularla okulda da muhatap olurduk ve çok da kolay olmazdı açıkçası :)

    YanıtlaSil
  3. Bizde gecen gun kirtasiyeden etkinlik dosyasi aldik hizimi alamayip yabanci blogdan etkinlik dosyasi ciktisi indirdim sayende cok guzel bilgilere sahip oldum sagol canisi

    YanıtlaSil
  4. canım süpersin ne zamandır okuyorduk hiç bu etkinlikleri düşünmedim bizde bundan sonra kitaba ilişkin etkinlik yapalım drama falan yapıyorduk ama bunlar süper;)

    YanıtlaSil
  5. Oglum emrede Zogi yi cok seviyor. Onunla boyle etkinlik yapabilirim :))

    YanıtlaSil