9 Temmuz 2014 Çarşamba

Pırtık Tekir ( Kitabın orjinal adı Tabby Mctat)


Pazartesi günü ve etkinliği ile başladık güne. Kitabımız Pırtık tekir  ( Kitabın orjinal adı Tabby mctat) Bizim güzel kedimiz Miniğin kayboluşundan 2 sene 3 ay sonra alıp okuyabildik bu kitabı. Çünkü ben bu kitabı okuduğumda başlarda gözlerim doluyordu. Bizim kuzuya iyi gelmez , geri gelebileceği  umuduna fazla kapılır diye almamıştım ama sonra aldım. Şimdi de kaybolan kedimiz miniğin yavrusunu bırakmak için bir gün döneceğine inanıyor.Neyse. Kitaba geçeyim.  



Hikayede bir tane tekir kedi var çalgıcının kedisi. Çalgıcı kaza geçirince onu terkettiğini sanıyor. Çok üzülüyor. Başka bir eve yerleşiyor. Sonrasında orad bir aile kuruyor ama aklı hep eski sahibi çalgıcı Hüsnüde. Pırtık tekir gece rüyasında bile görüyor. Devamı için kitabı okuyun bence. Julia donaldsonun en sevdiğim yanı hep bir eve dönme duygusunun olması.


Bir  kitabın nasıl en iyi okunabileceğini sevgili Duygu anlatmış.O kadar güzel anlatmış ki incelemek isterseniz burdaki linkte. Ben de ona yakın anlatıyorum. İnteraktif okuma yapıyorum. Etkinlikleri de yapıyorum sonra. Mutlu kalın...

1 yorum: