4 Haziran 2014 Çarşamba

Erkek Çocuk Bebek arabası Gezdirirse :))


Oğliş ablası ile beraber bebek arabası gezdiriyor baktım. Ne yapıyor diye gittim baktım...
Uzaktan kumandalı arabasını koymuş bebek arabasına, onu gezdiriyor. O kadar çok güldüm ki paylaşayım dedim. Tabi herkes kıymetlisini gezdiriyor. Mutlu kalın....

28 yorum:

  1. Ahhh bu çoçuklar::))Bende gülümsedim resmi görünce...

    YanıtlaSil
  2. :)))) Bende çok güldüm valla..Allah sağlıklı ömürler versin evlatlarımıza ya:)

    YanıtlaSil
  3. Bendede var ondan ablasi bebegini gezdiriyo oglum arabasini ablamiz bebegini uyutuyo biz arabamizi cok tatlilar katiliyorum sana herkez kiymetlisine ozen gosteriyo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kübra bizim bebişler ne kadar da çok birbirine benziyor değil mi?

      Sil
    2. Aynen canisi katiliyorum sana :))))

      Sil
  4. ay kıyamam ben ona yaa yavrum benim :) Çok güldüm resmi görünce ama sonra dedim napsın çocuk, süslü püslü barbie bebek gezdirecek değil ya :) :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. esracığım iyi ki yazdın seni çoook merak ediyordum seni ve bebişi. Blogu kapattığından beridir daha az haber alıyoruz senden. Kişisel blog açsana okuduğun kitaplar, yaptığın yemek en azından öyle haber alalım. çok özlüyoruz seni ve senin yazım tarzını

      Sil
    2. canımmsın sen benim güzel kalpli arkadaşımm... sürekli takipteyim seni ve oğlişle kızçeyi :) öyle bir fikir var kafamda ama biraz tembelliğe alıştım gibi :) blog insana sorumluluk yüklüyor, sürekli yazma, güncelleme... inan okumak çok daha kolay ve zevkli :)
      öpüyorum çokk canım arkadaşımm...

      Sil
    3. canımmsın sen benim güzel kalpli arkadaşımm... sürekli takipteyim seni ve oğlişle kızçeyi :) öyle bir fikir var kafamda ama biraz tembelliğe alıştım gibi :) blog insana sorumluluk yüklüyor, sürekli yazma, güncelleme... inan okumak çok daha kolay ve zevkli :)
      öpüyorum çokk canım arkadaşımm...

      Sil
    4. az önceki yorumum geldi bilmiyorum.
      Güzel kalpli arkadaşım. Bu söylediklerin beni o kadar mutlu etti ki tüm günümü yüzümde koca bir tebessümle geçirmek için artık bir nedenim var :) Tembelliğe alıştım sanırım canım benim :) Sizi okumak inan çok daha eğlenceli :) :)

      Öpüyorum çokk...

      Sil
    5. canım benim o kocaman gülümseme ben de de belirdi :)) ama tembelliği bıraaaaaak hadi hadi bak ben seni dinleyip nihalle begusu geri açtım

      Sil
  5. :) Canım yaa erkek çocuğu işte..benimkide buna benzer büyük arabası var içine ya arabasını ya topunu ya peppee si var onu koyup dolanıyor evde :) ballar bal :)

    YanıtlaSil
  6. Yanıtlar
    1. benim çirkiiiiin anladın sen şeker :)) ha ha ahaaa okuduğumdan beri gülüyorum

      Sil
  7. Off o uzaktan kumandalı arabalara her aile küçük bir servet ödemiştir ;)))

    YanıtlaSil
  8. ne yapsın çocuklar pek te ilgi çekici oluyor kız oyuncakları:)Kayra da oyun grubuna gittiğimizde ütüyle o kadar cok ilgilenmişti ki alsam mı diye düşünmedim değil.şimdi bir çay setimiz var bizimde yegenimizle ortak,bakalım neler oynayacaklar ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çay setine benimki de bayılıyor. Ütüye de. montessori de ve waldorfda da var zaten değil mi.

      Sil
  9. Erkek kafası : ) Araba onların her şeyi. Benim miniğin de tekerlek sevdası bitmiyor.

    YanıtlaSil