11 Haziran 2014 Çarşamba

Araba Şeklinde Vitamin


Oğluma ilaç içirmekte çok zorlanıyorum. Araba şeklinde vitamın çıkmış.Eczanede oğliş zorla aldırdı. Tadına baktım şekerleme gibi. İçinde balık yağı da var. Ürün iyi yada kötü demem doğru olmaz. Vitamin kullanmadan önce mutlaka doktora sormak lazım. Bana ürün ilginç geldiği için paylaşıyorum.



Balık yağı ve demir ilacı haricinde düzenli olarak vitamin kullanmıyorum ama hastalık zamanları ihtiyaç oluyor. Oğliş şimşeği çok sevdiği için benmim için çok kolaylık oldu. Kızlar için prensesli olanı var.

  Mutlaka ve mutlaka doktorunuza sormadan ilaç almayın ve kullanmayın.Bu Disney Gummies marka. Farklı markaların böyle ürünleri olabilir, onlara da bakın.Mutlu kalın...

12 yorum:

  1. Benim üç numara küçükken, boşalan ilaç şişesine pekmez doldururdum. Hergün bir tatlı kaşığı verirdim. Oğlum doktor verdi kan yapıcı şurup derdim. Yoksa onun pekmez olduğunu bilse icermi, imkanı yok. Daha da bimez o içtiklerinin pekmez olduğunu:)Şimdi ne çok şeyler var, çeşit çeşit.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bebişimiz sağlıklı olsun diye neler yapıyoruz değil mi? Pekmez içirme şekline bayıldım

      Sil
  2. böyle değişik şeyleri ilk sende görüyorum canım :) ilaç içirilemeyen çocuklar için hoş,ama tabii doktor kontrolü şart ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle gamzeciğim doktora sormadan hiçbir ilacı kullanmamak lazım

      Sil
  3. araba olsunda ilac bile iciyolar inanamiyorum bu prenslere :))))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen öyle her sabah bu buuuu diye koşup şişeyi gösteriyor

      Sil
  4. Demir için kullanmak zorunda kalıyorum ama dediğin gibi Nihal, ufaklık istemiyor. Bu çok iyiymiş jelibon gibi, keşke demir eksikliği için de olsa.

    YanıtlaSil
  5. Aklımda olsun..özellikle balık yağı olması çok iyi.tabi doktoruna danıştıktan sonra

    YanıtlaSil
  6. Nihalciğim ben bunların tadına bakmıştım fuarda çok güzel, çocuklarda sever tabi hem tadı hem şişesi onlara hitap ediyor. Ben oğluma 1 yaşından itibaren omega3 veriyorum, dha epa oranları önemli biliyorsun , çocuklarımıza balık yağı verelim ki daha güzel gelişsinler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle. Omega çok önemli didemciğim. Ben kuzulara ayrıca balık vermeye çalışıyorum ama oğlum kesinlikle yapmıyor

      Sil