22 Mayıs 2014 Perşembe

Şımarık Saksı Hediye Etkinliği ve Sevgili Şule


Şımarık saksı hediye etkinliğine katıldım. Sevgili Gizem'in blogunda hediye etkinliği idi. İlk hediyeleşme etkinliği idi ve çok heyecanlandım. Eşleşince çoook mutlu oldum. Sevgili Minik Kuş Şule benim ile eşleştik. 



Aslında bir hafta oldu hediyeler geleli. Geçen hafta ücretsiz iznim bitti. Yok ayrılış, başlangıç, sabahtan akşama kadar koşturma, sonra oğlişin diş ve boğaz enfeksiyonu derken fırsat bulup blogla doğru düzün ilgilenemedim. Bu harika hediyelere teşekkür yazısı aceleye gelmesin derken bu güne kaldı.

Önce Sevgili Minik kuş Şule' yi anlatayım, karadenizli, türk dili ve edebiyatı mezunu, eşinin sende fil hafızası var diye takıldığı, kozmetik, moda, edebiyat, hayat ve sevgi üzerine, aslında sevebileceğiniz her şey üzerine olan harika bir blog. Güzellik adına zehirlenmeyelim ,yoksa siz hala dostyevski ile tanışmadınız mı?, yol gösterici olan bir daha asla dedirten alışveriş siteleri yazıları bunun örnekleri. Çok güzel bir blog. Kendinizden çok şey bulabileceğiniz, harika içten, bizden olan bir blog İyi ki sevgili Gizem eşleştirtirdi. Artık favorimsin canım..
http://benimminikkusum.blogspot.com/2014/04/bir-daha-asla-dedirten-alisveris.html#more

Gelelim hediyelereşu şeker yüzüğe bakarmısınız? Ne kadar güzel değil mi. Ben bayıldım.:) Teşekkürler... Tatlı sos ve şekerli vanilin kullanırken seni sevgi ile  anacağım hediyeler.. Kozmetik numuneler de konulmuş kutumuza. Ne güzelsin Şule...:))).Watsons wet tissues mis gibi lavanta kokuyor.


Saksıyı kendi elleri ile süslemiş. O kadar güzel olmuş ki. Sevgili Şule emeğine sağlık çok güzel olmuş canım. Çoook beğendim.İlk geldiği hediye paketli halini çekemedim, bizim yaramazlar hediye paketi canavarları, 'anne bana hediye delmiş aslında benim doğum günüm buğun' deyip bir taraftan paketleri açtılar. Dur kızım falan derken 'Aaaaaaaa ne kadar düşünceli bir hediye ben de ruju çok severim' diye ruju dudağına sürdürdü.

Sevgili Şulenin kendi eli ile süslediği harika saksı
Cecile marka rujun rengi tam benim rengim.43 numara.  Giordani Gold marka maskarayı ve ruju  hemen  kullandım.  Fragrance naturel marka el kremi mis gibi kokuyor. İlk kez kullandım ve bu el kremini çok sevdim. .

Oriflame Purple Floral Nail File özel tasarım mor çiçek tasarımlı kağıt tırnak törpüsünü ilk kez gördüm. Hatta nasıl kullanacağıma bakmak için internet araştırdım. Sayende harika bir ürün keşfettim canım. Oriflame tender care coconut daha önce beyaz balmumu olanı kullanmıştım, hindistan cevizli olanı da zevkle kullanacağım teşekkürler. Rimmel LondonWake me up rengi tam cild rengime uygun.



Oriflame divine Bady Talk henüz deneme fırsatım olmadı. İnternetten kullanımını inceledim. En kısa sürede kullanacağım.Bu güzel etkinlik için Gizeme sonsuz teşekkürler. Tabi ki sevgili şımarık saksı eşim Minik kuş Şuleye kocaman öpücükler yolluyorum.Süslediğin o harika saksı artık kızımın odasını süsleyecek. Hep mutlu ol Şuleciğim, Sizde mutlu kalın...
Takip edilesi bloglar

10 yorum:

  1. ne tatlı olmuş. minikkuş'u da bilirim ya. eski arkadaşım ki. şekerdir o da :)

    YanıtlaSil
  2. Cok icten anlatmissiniz sklmadan okudum :)

    YanıtlaSil
  3. Nihalcim, beğenmene çok sevindim. Hepsini güle güle mutlu ve huzurlu günlerde kullan inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler canımm hepsi harikalar çok şekersin

      Sil
  4. Canım çok eğlenceli bi yazı olmuş, ellerine sağlık :)
    Şulenin de ellerine sağlık, çok tatlı bi paket hazırlamış, hepsini iyi günlerde kullan :)
    İkinize de çok teşekkür ederim,
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben teşekkür ederim gamzeciğim bu harika etkinlik için

      Sil
  5. hediyeler harika canım.Sen daha harikasın tabii ;) sevgiler...

    YanıtlaSil