5 Mart 2014 Çarşamba

Kızımın Doğum Günü Partisi


Kızımın doğum günü partisini 27 Ocakta yaptık ama daha yeni yazabildim. Doğum günü için keyfe değer saatlerim bloğundan çok fazla yardım aldım. Oradan bir sürü çıktı bastım. Pipetleri , su şişesinin üzerindeki çıktıyı, doğum günü fikirlerini. Birde doğum günü link partisindeki annelerden. Hepinize çok teşekkür ediyorum.


Menümüzde neler vardı: elmalı pasta, puaça, cupcake, barbie pasta, prenses şekilli kurabiyeler, lavanta kavanozları, çukulatalı kurabiyeler, tuzlu kurabiyeler, renkli drajeler bu kadar. 


Ek olarak pipetleri süsledik, balonları tavana yapıştırdık, pet şişe küçük suların dışlarını süsledik, iyiki doğdun yazısını oluklu mukavvadan yaptık, masa üstü süslerini graphon kağıdından çiçekleri yaptık, kaldırım tebeşirini süsleyip hazırladık, alçı boyama kalıplarını hazırladık, kızıma dikişsiz tütü yaptık. Bu kadar.


İyiki doğdun yazısındaki ki ayrımıydı emin olamadım ki ki ayrı yapıştırdık. Balonlar pritt ile yapıştı. İz bırakmayan  ile.

Graphon kağıdından çiçekleri yaptım. Yapılışını bişr ara paylaşmayı umuyorum. Çok kolay ve basit bir yapımı var. Bunun küçüklerinden ana okullarından o kadar çok şey yapılıyor ki.


Draje çekerlerden alıp böyle süsledim. Kızım da kaşıkla koymaya yardım etti. Çocuklar giderken yanlarına verdik. Hazırladığım kaldırım tebeşirlerini de yanlarına verdik.

Su şişelerini pembe karton, keyfedeğer saatlerinden aldığım çıktı ve kurdele ile süsledim. Çocuklar çok sevdiler.

Pastayı kızlar  çok sevdiler. Yapılışını daha önce paylaşmıştım. Daha uzun bir zamanda daha güzel bir pasta yapmayı umuyorum.


Çocuklar çok eğlendiler. Bizim çocuklar ikizler bayılıyor ve oynamaya can atıyorlar. İkizler kızımın yaşıtı ve çok yumuşak huylular. Yaman ve buse sizi çok seviyoruz. Meloş geldi diye kızım zaten dört köşe idi. Bir de Aybike ve Bilge gelince o kadar mutlu oldu ki. Kızım doğum gününde çokm eğlendi çok. : ) Mutlu kalın...


27 yorum:

  1. Çok güzel olmuş canım.Nice mutlu sizinle doğum günleri olsun prensesin..Öpüyorum

    YanıtlaSil
  2. güzel ,sağlıkla, neşeli yaşları olsun minik kızının..

    YanıtlaSil
  3. Her şey harika gözüküyor, ellerine sağlık. Nice güzel yıllara :)

    YanıtlaSil
  4. sağlıkla nice güzel yıllara yaşlara 2 kız annesiyim bende ne mutlu kareler bunlar...sevgilerr

    YanıtlaSil
  5. herşey çok güzel olmuş ellerinize sağlık.Küçük fıstığında doğum günü kutlu,olsun nice güzel senelere :)

    YanıtlaSil
  6. Herşey çok güzel görünüyor Canım, nice yaşları yılları olsun inşallah:)

    YanıtlaSil
  7. Herşey çok güzel olmuş. Nice mutlu yaşlara

    YanıtlaSil
  8. nice yıllara :) herşey çok güzel olmuş, Allah hayırlı sağlıklı mutlu nice yıllar nasip etsin :)

    YanıtlaSil
  9. Ellerine sağlık, herşey çok güzel görünüyor.Prensesin'de doğum günü kutlu olsun, daha nice nice yaşlara :)

    YanıtlaSil
  10. nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşlara :)kocaman öpüyorum.elinize sağlık yine harika şeyler yapmışsınız:)sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iyi dilek ve temennileriniz için çooook teşekkürler

      Sil
  11. maşallah maşallah öp cici kızını benim için ama unutmaaaa :)

    YanıtlaSil
  12. Ben bu postuna yorum yazmıştım ama gelmemiş sanırım.Bazen spama gidiyor.Bir bak istersen.Neyse tekrar yazayım dedim :) Her şey çok güzel görünüyor.Ellerine emeklerine sağlık canım.Bu ayın 19 u da Halenin doğum günü.Bakalım ben neler yapıcam :)

    YanıtlaSil
  13. Canımmm çok güzel olmuş hersey ellerine sağlık:) Kusura bakma bu ara pek ilgilenemiyorum internetle geriden takip ediyorum
    Nice mutlu yaşlar dilerim:)

    YanıtlaSil
  14. yine harikalar yapmış bir anne ile karşı karşıyayız anlaşılan :) prensese Allah uzun, sağlıklı ve mutlu yıllar geçirmeyi nasip estin inşallah... her şey gönlünüzce olsun

    YanıtlaSil