24 Şubat 2014 Pazartesi

Meraklı Minik Dergisi Şubat 2014 Sayısı



Merakli minik şubat 2014 sayısı tavşanlara ayrılmış. Kızımın en sevdiği hayvanlardan biridir tavşanlar. Hatta müstatakil evimiz olursa bahçede beslemek istediği bir hayvan. Biz de söz verdik bahçede besleyeceğimize (daha önce evde tavşan çok besledim ve hep bir süre sonra ayrılmak zorunda kaldım. )


Yine dergi dopdolu. Eşleştirme kartları, oyun,etiketler, tavşan parmak kuklaları. Bu sayı 2 yaşındaki oğluma da hitap ediyor. Parmak kuklası, etiketleri ve eşleştirme kartları. Oğlum  tavşaan diyordu. bazen de taaa . İlk söylediği hayvan hakkında.
Eşleştirme kartlarını oğlumla aynısını ver oyunu kızımla memorycard şeklinde oynuyoruz. Şekillerin farklı olması harici zeminlerininde farklı olması küçük çocuklar için kullanımını kolaylaştırıyor.
Tavşanlarla ilgili sorular soruluyor burda . Kaç çıkış yolu var, kaç dışarı bakan tavşan hangisi gibi. Yalnız dışarı çıkabilecek aşağıya giden yolu da saydı kızım.Bende değil diyemedim. Belkide aşağı doğru giden yolun ucu kıvrılıp dışarı çıkıyordur.

Büyük kulaklı başka hangi hayvanlar var? Onların cevabı da verilmiş. Sonra brokuli havuç, zeytin ve pilavdan tavşan tabağı hazırlama anlatılmış. Aklımda olacak. Brokloli pek bizim eve girmez, ben de maydonuz la yaparım. mutlu kalın...




8 yorum:

  1. Nihalcim Beyazıt için önereceğin dergi var mı? 1 yaş için, bu dergi her yaş grubuna ayrı mı hitap ediyor yoksa aylık çıkan bir dergi mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım aylık standart çıkıyor. Senin oğliş için Adım adım dergi seti var bir incelel istersen benim etiketlerde adım adım etiketi altında 12. ay dergisi ve içeriği var bir bak istersen

      Sil
    2. Evet adım adımı duymuştum aylık çıkıyor, üye olacağım ona.

      Sil
    3. ok canım mail attım sana

      Sil
  2. Biz de bu ay bu dergiyi aldık çok severek okuduk
    Kukla yapmadık ama :)

    YanıtlaSil
  3. Nihalcim Sare için de önerir misin bu dergileri yoksa erken mi? Başka önereceğin dergi varsa pür dikkat dinliyorum seni :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. esracığım senin bebiş için biraz erken mi ne dersin meraklı minik eski sayılarına bir bak istersen. Bence 5-6 sonra bu dergi daha uygun olur canım. Sen adım adımı sevmemiştin hatırlıyorum

      Sil