18 Şubat 2014 Salı

Evde Bez Çadır Yapmak

Bu etkinlik de oğlişin 17 ayından kalma 5 ay önce. Yazın. Yayınlamamışım kalmış. Evde çadır yapmak. Malzemeler ip ve çarşaf. Bu tünel çadır bizimkileri bir eğlendirdi bir eğlendirdi hiç sormayın.


Önce çadır oldu içinde kamp yapıldı, kitaplar okundu sonra tünel oldu içinde koşturuldu. Ev içinde yapılabilecek eğlenceli etkinliklerden biri.

Kızım içinde kitabını okudu, uzandı hayal kurdu, oğliş pek rahat durmadı, ablasına açıp açıp ceee yaptı. Tam ce  cee ayları.
Çarşafı kaldırmak istememiz sorun oldu. Bidaha bidaha deyip yarın tekrar kurma sözü ile ancak çadırı toplayabildik.mutlu kalın...

10 yorum:

  1. Biz de iki sandalye arasına kuruyorduk bu çadırı:-) Bir kere de televizyon kutusundan ev yapmıştık Metehan'a:-) Kendilerine özel yerlere bayılıyor çocuklar:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Televizyon kutusu fikri süper ama şimdiki televizyonlardan birşey çıkmaz (bende yapayım dedim) ama beyaz aşya kutularından yapayım bende . İyi fikir. Sandalye çadırı fikri çok güzel hem altını da kullanırlar sandalyenin ayrı bir oda gibi

      Sil
  2. Benim oğlum da yeğenim de küçükken koltuk minderlerinin hepsini ortaya döküp evimsi şeyler yaparlardı. İçine girip otururlardı. Mindersiz koltuklarda oturmak zorunda kalırdık onlar oynarken . :D bütün çocuklar aynı kafadan :))))

    YanıtlaSil
  3. biz de koltuk minderlerinden ev yapıyoruz sık sık :) ama küçükken benim en sevdiğim oyundu annemin çarşaflarını aşırıp çadır kurmak :)

    YanıtlaSil
  4. Süpermiş, nasıl eğlenir Miroş'da kim bilir:)

    YanıtlaSil
  5. gerçekten çocukların eğlenebileceği güzel bir oyyun bu oyunu ben de kardeşime oynatmak için can atıyorumm

    YanıtlaSil