12 Aralık 2013 Perşembe

Parmak Mum Boya ile Etkinlik Ne Güzel



                                           

Bebeklere uygun boyalar hangisidir, bebekler hangi boyaları rahat kullanır diye araştırırken, parmak mum boyası ile karşılaştım. Parmak mum boya tam benim oğlişin yaşına uygun bir boya. Bayıldı. Babycolor marka aldık.

Lets Miniart Parmak Mum Boyası var üstelik onluk ve fiyatı 7 lira ile 10 lira arası değişiyor. Biz kırtasiyede onu bulamadık. Biz de Babycolor marka 6 lı olanı aldık.
Fiyatı 8.5 lira civarı. Babycolor un menşei Kore, Lets Miniart Parmak Mum Boyasının üretim yeri neresi onu bilmiyorum, bir kırtasiyede bulunca paylaşacağım.



 Oğlumla ve kızımla bir sürü etkinlik yaptık, boyadık kağıtları. Sonra boyamaktan vaz geçip başka başka etkinlikler yaptı. Ablası hala boya yaparken oğlum parmak mum boyaları üst üste koyup piramit yaptı.




Parmaklarına geçirip parmak kuklası yaptılar, karşılıklı oynattılar. Sonra yan yana dizip, renk verme oyunu oynadılar, Oyun içinden oyun çıkardılar. En çok da parmaklarına geçirmeyi sevdi oğlum. Bence  (başında durup mumu boyayı yemesine engel olduktan sonra ) 15 aylıktan sonra bebekler kolaylıkla oynayabilir  ve çok da sverler. Tutması da kolay. Parmak kaslarının gelişimine yardımı olabilir. Mutlu kalın...


4 yorum: