30 Aralık 2013 Pazartesi

Meraklı Minik Aralık 2013


Meraklı minik Aralık 2013 yazımız bir kenarda kalmış, yayınlamamışım, unutmuşum iyimi ? Ay bitiyor ama benim yazı daha yeni yayınlanıyor, neyse ay bitmeden yayınlayayım : )) 



Bu ayki konu uçağa biniyoruz. Yine çok güzel bir sayı olmuş. Etkinlikler tam iki kardeş etkinlikleri. İkisi birden yapıyor ve beni yormuyor eskisi kadar.


Meraklı minik dergisinin etiketleri artık oğlumdan sorulur, eski sayıların etiketleri ile birlikte karma bir çalışama yaptı oğlum. Eşleştirme karları ile de çok ilgilendi. Nede olsa düt dütler var.


Kızım eşleştirme kartlarını kendi elleri ile hazırladı. Ne güzel kartlar.  Bu ayki meraklı minik etkinliği benim için çok zahmetsiz oldu, kızım tüm hepsini kendisi kopardı, oyunu, eşleştirme kartlarını, çıkartmaları da çıkarıp kardeşine verdi.

Yalnız dönence çok kolay olmadı. Oğliş dönencenin taslağını kafasına takıp kaçtı. Taç yapmak istedi. hatta dönenceyi hazırladık, sonra geri söktük çünkü oğliş uçaklarla tek tek oynamak istedi ve tacı da başında istedi.

Oyunu oynayamadık. babayla oynayacakmış. Babayla da bir fırsatını bulup bir türlü oynyamadılar. Bir kenarda duruyor bakalım. Muz uçağımızı oğliş sevdi. Kızım pek nar sevmez o nedenle yemedi ama oğliş tam bana göre deyip afiyetle yedi. Mutlu kalın...



4 yorum: