30 Ekim 2013 Çarşamba

Kızımla ve Oğlumla Çay Partimiz.


İnsan grip olunca çok fazla hareket edemiyor. Bu gün daha çok oyuncaklarla oynadık ve planladığımız etkinlikleri zar zor uygulamasına yardımcı oldum. O arada bir çay partisi yaptık ailece. Sevgili dostumuz Hale nin hediyesi olan bu çay seti bebekliğinden beri kızımın en sevdiği set.
Şimdi de oğlum bayılıyor. Çaydanlığın söylediği şarklılar ve açık kapalı gibi kapağı açınca konuşmaları oğlumu eğlendiriyor hemde eğitimine yardımcı oluyor. Kızımla etkinlik planlarında yer aldığı gibi duygularından konuştuk.
Adres çalışmasını yapamadık, halim olmadı. İnşallah yarına o çalışma. Altı şapka düşünme tekniğine giriş yaptık.Yarın değil ama cumaya şapkaları yapmayı düşünüyorum. Bakalım halim olursa.

4 yorum:

  1. bizde bugün kızımla çay partisi yaptık keşke haberleşseydik;)ayrıca şapkaları sabırsızlıkla bekliyorum, seminer konumdu bu teknik hiç düşünmemiştim kullanmayı süpersiniz..nasıl uygulayacaksınız takipteyim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. keşke haberleşseydik, süper olurdu. Her halde haftaya kalır şapklar, biraz rahatsızım, ama uygular uygulamaz yayınlayacağım

      Sil
  2. aynı oyuncaklardan bizdede var ve severek oynadığımız bir set:)

    YanıtlaSil