29 Ekim 2013 Salı

Hayvanlar Kitabımız ve Kolaj Çalışmamız


Bilişsel gelişim ile ilgili hazırladığımız etkinlikti hayvanlar kitabımız ve kolaj çalışmamız. Kitabımız okuduk, sorularımızı sorduk, sonra etkinliklerimizi yaptık. Hayvanlar kitabımın ayrıntısını ve tüm kitap anlatımı için buraya tık tık hayvanlar kitabı ile ilgili diğer etkinlik-hayvanların yaşadıkları yerlerin karşılaştırması nı daha önce de yapmıştık.


Kolaj çalışmasında artık materyal olan bir marketin tanıtım broşürünü kestik,onu zürafamıza yapıştırdık. Oğlişe makas verdim ve kullanmayı öğretmeye çalıştım. Kağıtları o makası hareket ettirdikçe arasına koyup, kestikçe alkışladım.




Düğme yapıştırma etkinliğimize oğlum da katıldı. Önce çok ilgi göstermedi, düğmeleri dağıttı. Donra düğmeleri o da yapıştırdı. Ablası ile birlikte yapıştırmaya katıldı. Mutlu kalın...





2 yorum:

  1. Hangi yapıştırıcıyı kullanıyorsunuz, mutlaka araştırmışsındır. İçerdikleri maddeler yüzünden ben henüz bu tür etkinliklere başlatamadım, endişem yersiz mi bilemiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ağaç tutkalı dedikleri bir yapıştırıcı. Toksik değil. Çocuk yanlışlıkla ağzına alsa bile sorun olmuyor pek.Kullanması kolay kırtasiyede satılıyor 3. lira civarı orta boyu şekerciğim

      Sil