17 Temmuz 2013 Çarşamba

Tatil Dönüşü Yazısı




Tatile gittik ve geldik. Bu yazı aslında haziran ayı yazısı ama ben yazmak istedim. Calimara Kaya Manavgat Oteline gittik. Otel odaları büyük ve rahattı. Neredeyse bazı otellerin suit odaları kadar. 2 yetişkin ve 2 çocuk çok rahat kaldık. 



Mini Club' ı biraz zayıftı. Mini club e gittiğinizde bunu hemen hissediyorsunuz. Otel daha çok Alman, Türk ve Rus misafirlerin kaldığı bir otel ama çalışanların ortak kullandığı bir dil yok ve birbirlerini anlamıyor. Dolayısı ile karmaşa var ve aktiviteleri zayıf.


Orada bardaktan kaplumbağa yaptık. Kaplumbağanın  yapılışı için buraya tık  Daha farklı şeyler de kızımla yaptık; pipetten ve bardak altı süsünden çiçekler gibi, ama daha çok kendi çabamızla. Orada biz varken daha çok kuru boyadan boyama yapılıdı.


Akşamcise mini diskoda kızım çok eğlendi. Mini diskosu eğlenceli idi. Oğlumda pistte dans etmeye bayılıyor.


Lobide oturup bir sürü etkinlik yaptık.Yanımıza tatil kitabımızı götürmüştük.Onu da çalıştık. Kızım bir ara oradaki garsonun hasta olduğunu duyunca, reçete yazdı ve verdi.  'Merak etme, bunları kullan, geçecek, iyi olacaksın, Acı değil.'. Yani doktorun ona söylediklerini, o garson abisine söyledi.

dilek feneri
Sahilde dilek feneri uçurduk. Yanımıza bir Rus aile geldi ,onlarla birlikte 3 adet dilek feneri uçurduk. Yaza ait hayallerimden biri daha gerçekleşmiş oldu. Uçarken o kadar güzeller ki bu dilek fenerleri.


Gideceğimiz gün kurabiye yaptılar resteronda. Mini club etkinliği olarak. Ama pişmesini beklemeden ayrılmak zorunda kaldık.Otel güzeldi. Personelleri son derece saygılı. Yemekleri çok güzel. Akşam 6 da özel çocuk büfesi açılıyor ve her öğünde bebek büfesi ayrıca var. Bizimkiler bol bol kumda oynadılar. Havuza girdiler. Çocuklu aileler, eğer  Mini Cluba çocuğumu bırakmıyacağım diyorsanız bu oteli size öneririm. Biz çok eğlendik.
Sizde mutlu kalın...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder