24 Temmuz 2013 Çarşamba

Çiftlik ve Kırda Hayat Kitabı

Çiftlik ve Kırda hayat Kitabı
Çiçek yayınlarına ait 'Çiftlik ve Kırda Hayat' isimli kitabımızı yeni aldık. Sevgili  Şerife hanımın önerisi ile aldık kitabı ve kızım bu kitabı çok sevdi. 168 sayfa olan bu kitabı kızımla ve oğlumla birlikte sayfalarına bakıyoruz. Bazende okuyorum. Yazarı Franciso Arredondo.



Renkler çok iyi ve resim kalitesi özellikle çok güzel. Pek çok konu hakkında pek çok şey var. Mesela koyunlar nasıl bakılır, onlar ne yer, ürünleri nelerdir,  Arıcılık ve arılarla ilgili konu ayrıntılı olarak anlatmış.


Çiftlik hayatı hakkındaki her şey var.Fraciso Arredondo yanlızca yazar olarak değil, çizer olarak da katkıda bulunmuş. Kitabı o kadar sevdik ki yazarın diğer bir kitabı olan hayvanları da sipariş verdim.


(Bu resimleri bir türlü yan çeviremiyorum) Bitki hasadı ile ilgili özel alanı var. Sonra nasıl deney yapılabileceğini de anlatıyor.Oğlum resimlerine bakarak eğleniyor, kızım okunarak. İki yaş grubuna da uygun diyebilirim..


Kaliteli bir kitap. Baskı kalitesine göre fiyatı da uygun. Okurken de insan zevk alıyor. Makineleşmenin insan hayatına etkilerini anlatması çocuğa gelişim ile ilgili fikir veriyor. Peynirin yapılışını renkli ve eğlenceli resimlerle anlatması da iyi. Bu kitaptan çiftlik hayatı ile ilgili çok şey öğrenilir. Mutlu kalın...


1 yorum: