3 Mart 2013 Pazar

Bloğumda İlk Gün


Merhabalar
Biraz kendimden bahsedeyim. 2010 ve 2012 doğumlu iki  çocuğum var . Dünya şekeri bir eş sahibiyim. Bu bloğu çocuklarım için anı biriktirmek ve bu anıları dostlarla ya da dost olabilecek insanlarla paylaşmak için açtım.
Eczacı bir anneyim. Sertifikalı bir Mental aritmetik eğitmeniyim. Aynı zamanda çocuklara olan sevgisine yenilmiş ve sonunda dayanamayıp, okul öncesi öğretmenliği okumuş bir anne.Ve orada okurken eşinden, hocalarından ve dostlarından çok destek görmüş bir mutlu insan.

                                       
Çocuklarla, çocuklar gibi eğlenmeyi seviyorum. Eşim biraz nefes al dediğinde ve beni tek başıma dışarı yolladığında bile dayanamayıp, başkasının çocukları ile oynayarak eğleniyorum. Gerçi her anne öğle değil mi?  Bir kere damarlarınıza annelik duygusu girdi mi dönüşü yok : )

                                       
Şimdi ne mi yapıyorum. Ücretsiz izindeyim ve çocuklarımla evde eğleniyorum. Bakıcım ya da yardımcım yok. Daha çok  beraber vakit geçirebilmenin hayalini kuruyorum. Herkese böyle güzel  hayaller diliyorum.
Dünya tatlısı bir kocam ve çocuklarımla geçirdiğim zamanlar dünyanın en güzel zamanları. Biliyorum ki zaman hızlı geçiyor. Onlarla bu günlerin tadını mümkün olduğunca çıkarmak istiyorum. Hem çok yoruluyorum hem de çok güzel zamanlar geçiriyorum. 
                                               
Onların büyüme serüvenlerini bu blogda paylaşacağım. Okuduğumuz kitaplar, yaptığımız etkinlikler, yaptığımız pastalar, kısaca pek çok şey...Mutlu kalın...
Dip not: Blogger fotoğrafım neden arwen, çünkü kendimi  hayata karşı , sevdiklerim için herşeyden vazgeçecek ve onlar için çook güçlü olabilecek, çocukları için hayatla savaşacak bir anne gibi hissediyorum. Tüm diğer anneler gibi...

16 yorum:

  1. Blog ve aile hayatınızın daha da güzel geçmesini diliyorum :)

    YanıtlaSil
  2. etkinlikler bakınca yıllardır burdasınız diye düşünmüştüm...uvvv gerçekten çalışkansınız. şu etkinliklerden biraz kopya çekmeliyim :) paylaşımlarınız için teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Nekadar güzel anlatmışınız:) hele o " bir kere damarlarınıza annelik duygusu girdi mi dönüşü yok " ifadesi, çok doğru! Hayatın rengi değişiyor onlardan sonra, başka çocukları ve onların annelerini bile çok iyi anlayabiliyorsun, pencerelerin çoğalıyor yani. Onların hayatımıza kattıklarıyla dahada mükemmel herşey.. daha ötesi var mı? Allah hepsine de sağlıklı uzun ömürler versin ve bizlerle birlikte inş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler hepimizin çocuklarını Allah korusun

      Sil
  4. canım biz meslektaşda sayılırmışız aynı zamanda ;)Hem eczacı hem öğretmen hem de sevgi dolu bir insan olunca böyle harika bir anne oluyor insan ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım çok teşekkürler. Çok mutlu oldum yazdıklarını okuyunca

      Sil
  5. Beraber büyüyen iki minikle günler nasıl geçer tahmin edemiyorum, çocuklar için harika bir durum,
    ne yapacağını bilen anneleri çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler güzel sözlerini için. İki çocukla yaşamak harika bir şey bence de. Keşke üçüncüsü de olsa da üçü ile birlikte olsak

      Sil
  6. Nihan'cım ne güzel tesadüf,benim kuzularda 2010-2012 doğumlular:))Senide tebrik ediyorum ayrıca yaptığınız etkinliklerden dolayı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim, çok teşekkürler özlemciğim. Senin blogundan o kadar çok şey öğreniyorum ki etkinliklerin bana yol gösterici oluyor

      Sil
  7. Günler gerçekten de çok çabuk geçiyor:-) Ben bloğumu açtığımda oğluşlarım 3 ve 6 yaşındaydılar. Şimdi yanımdaki masada puzzle yapan 11 içerde arkadaşıyla tabu oynayan çatal sesli sakalı terlemeye başlamış olan 15 olacak yakında:-) Şanslıydım onlarla geçirdim bütün vaktimi, ama o kadar çabuk geçti ki. Bebeklik hallerini özlüyorum bazen. Yine de her anlarını yaşamak başka güzel. Artık rock konserlerinde benimle kafa sallayan iki tip daha var:-)

    Çocuklarla birlikte olmak kadar insanı yenileyen, mutlu esen, huzur veren birşey yok bence:-) Birlikte nice güzellikler yaşayın:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler handan hanım. Yazdıklarınız ne kadar güzel ve özel şeyler. Umut ve mutluluk verici. Allah sizin çocuklarınıza sağlıklı ve uzun ömür versin. İnşallah ben de o günlerini görürüm. Bu mutluluğu Allah herkese yaşatsın
      sevgiler ve iyi dilek ve temennileriniz için teşekkürler

      Sil
  8. Çocuklarla çocuk olmak dünyanın en keyifli işi, çocuğum yok ama ilk doğan yeğenimle bu duyguyu tattım, ah keşke büyümeseydi diyorum hep 2. 5 yaşında kalsaydı:)))Allah mutluluğunuzu daim etsin. (amin)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çoook teşekkürler temenniniz için o kadar güzel sözler ve dilekler ki çok mutlu oldum

      Sil